Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 «Кубок єднання»: до Луцька приїде 600 футболістів та гостей

Не пропустіть фінальну частину 25-26 вересня.

Фото bazarmedia.

«Кубок єднання»: до Луцька приїде 600 футболістів та гостей

Організатори свідомо вирішили провести фінал масштабного всеукраїнського турніру саме в обласному центрі Волині

Про це заявила Катерина Шкльода, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який ініціював ці змагання серед юних футболістів. «Загалом турнір проходить у два етапи. Перший – регіональний, другий – фінальний, який відбуватиметься у Луцьку 25-26 вересня на стадіоні «Авангард». Ми не могли робити фінал у Києві, адже очевидно, що якщо Фонд функціонує в Луцьку і у нас є що показати, то просто не можна втратити можливість привезти майже 600 людей до Луцька. Ми хочемо показати місто, показати нашу гостинність, можливості та наскільки ми спортивні», - сказала вона в інтерв’ю ІА «Волинські новини».

Катерина Шкльода.
Катерина Шкльода.

 За словами пані Шкльоди, «Кубок єднання» може стати щорічним. «Будемо бачити, як нам вдасться його провести. Відгукнулося 22 області, уже проходять регіональні етапи турніру. Нам дуже приємно, що велика кількість дітей, футбольних клубів долучається до цього турніру», - зазначила вона.

Нагадаєсо, що у змаганнях беруть участь 400 команд юних футболістів віком 10-11 років.
Відбіркові матчі стартували на місцях 10 вересня. Фінал відбудеться в Луцьку.
Кожна команда-учасник змагань отримає за участь шкіряний футбольний м’яч, гравійований диплом учасника турніру, а кожен член команди — медаль за участь у турнірі.
Нагороди для переможців першого етапу:
= І–IV місця: кубки, медалі, м’ячі (5 — за перше місце, 4 — за друге місце, 3 — за третє, 2 — за четверте), комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо);
= найкращий гравець, воротар, нападник, бомбардир, MVP турніру — статуетки.
За участь у фінальних змаганнях кожна команда-учасник отримає кубок фіналіста, сітку для футбольних воріт, манішки для тренувань, м’ячі, а кожен член команди — медаль фіналіста турніру та м’яч.

Не пропустіть фінальну частину 25-26 вересня!

Telegram Channel