Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Затягнуло в насос: загинули троє  комунальників

Біда сталася сьогодні вранці.

Фото УП.

Затягнуло в насос: загинули троє комунальників

Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження за фактом смерті трьох осіб на одному із підприємств

Про це інформує Криворізька поліція.

Під час виконання робіт з підвищеною небезпекою трьох осіб затянуло до насосу.

Під час виконання робіт загинуло троє чоловіків. Повідомлення до поліції надійшло 18 вересня. За попередньою інформацією, у Довгинцівському районі під час виконання робіт з підвищеною небезпекою трьох осіб затянуло до насосу.

Наразі за вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Досудове розслідування триває.

Разом з тим, джерело УП в правоохоронних органах повідомило, що 18 вересня о 10:10 в селищі Радушне Криворізького району в каналізаційному колодязі знайдено мертвими трьох робітників комунального підприємства «Кривбасводоканал». За словами джерела, за попередніми даними, вони отруїлися парами аміаку.

Пізніше в ДСНС Дніпропетровської області повідомили, що в суботу о 10:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від диспетчера КП «Кривбасводоканал» про те, що на вулиці Нікопольське шосе в місті Кривий Ріг, на території підприємства троє чоловіків впали до горизонтального відстійнику та не відповідають.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що тіла без ознак життя знаходяться в конструкції горизонтального відстійнику на глибині 6 метрів.

Надзвичайники за допомогою драбини спустились на дно відстійника та за допомогою мотузки підняли тіла загиблих чоловіків 1962, 1982 та 1978 років народження.

Читайте також: У Горохові п’яний скутерист сам… зателефонував у поліцію​.

Реклама Google

Telegram Channel