Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Андрій Ярмоленко майже врятував «Вест Гем» від поразки у поєдинку з грізним «МЮ», але партнер не реалізував зароблений українцем пенальті

Українець так старався...

Фото REUTERS.

Андрій Ярмоленко майже врятував «Вест Гем» від поразки у поєдинку з грізним «МЮ», але партнер не реалізував зароблений українцем пенальті

Спливали останні секунди зустрічі...

Лондонський «Вест Гем» вдома нав'язав гідну боротьбу одному з фаворитів чемпіонської гонки - «Манчестер Юнайтед», інформує УНІАН.

«Молотобійці» на 30-й хвилині відкрили рахунок у зустрічі, але ще до перерви Кріштіану Роналду відновив паритет.

На 68-й хвилині тренер «Вест Гема» випустив на поле Андрія Ярмоленка. На 89-й хвилині Джессі Лінгард забив переможний гол за «Манчестер Юнайтед», хоча ще в минулому сезоні він захищав кольори «Вест Гема».

Ярмоленко виконав простріл, а Люк Шоу зіграв рукою. Арбітр після перегляду VAR призначив пенальті, який своєю дією заробив українець.

Проте, господарі поля пішли вперед рятуватися від поразки. І в них це майже вийшло. Ярмоленко виконав простріл, а Люк Шоу зіграв рукою. Арбітр після перегляду VAR призначив пенальті, який своєю дією заробив українець. Спеціально під одинадцятиметровий удар тренер «Вест Гема» випустив лідера колективу Марка Нобла, але той своїм першим дотиком приніс команді нещастя - він не реалізував удар. Воротар «червоних дияволів» Давід де Хеа відбив пенальті й вирвав три очки для свого клубу.

Тепер після п'яти турів «Ман Юнайтед» посідає другу позицію в турнірній таблиці - в них 13 очок. У «Вест Гема» на 5 балів менше і поки що восьме місце.

Чемпіонат Англії, п'ятий тур

«Вест Гем» - «Манчестер Юнайтед» - 1:2

Голи: Бенрахма, 30 - Роналду, 35, Лінгард, 89.

«Вест Гем»: Фабіанські, Цоуфал, Огбонна, Зума, Крессуелл, Форнальс, Влашич (Ярмоленко, 68), Соучек, Райс, Бенрахма (Лансіні, 88), Боуен (Нобл, 90+4).

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа, Ван-Біссака, Варан, Магуайр, Шоу, Погба (Лінгард, 73), Фред (Матіч, 88), Бруну Фернандеш, Мактоміні, Роналду, Грінвуд (Санчо, 73).

Незабитий пенальті: Нобл, 90+5.

Реклама Google

Читайте також: Квартет українок виборов «бронзу» на ЧС із веслування.

Telegram Channel