Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Філологія надає крила: стюардеса-випускниця волинського вишу похвалилася, як знадобилося їй знання мови

Будете летіти у подорож - не забудьте приглянутися до стюардес: раптом зустрінете волинську філологиню.

Фото ffzh.vnu.lutsk.

Філологія надає крила: стюардеса-випускниця волинського вишу похвалилася, як знадобилося їй знання мови

Пташка із крилами філолога, яка пише чудові тексти. Так пишуть про колишню студентку ВНУ імені Лесі Українки Тетяну Бідун ті, хто з нею навчалися

«Добрий усім день! Я – Таня Бідун (Зінчук). Випускниця спеціальності «Українська мова та література. Світова література» 2015 року. Після закінчення університету працювала і у прес-службі громадської організації, і контент-менеджером, нині я – бортпровідниця авіаліній Візз Ейр», - пише Тетяна у фейсбук-групі «Факультет філології й журналістики ВНУ імені Лесі Українки.

 

 

 

- За 5 років навчання було стільки різних моментів, що спишеться зошит на 190 аркушів, ще й на поля «вилізеш». Мої студентські роки – це лінуватися везти одяг на фізру, роздумувати про геніальність ксерокса чи гнатися на перерві зайняти столик у їдальні. Це роки про дружбу і любов. Про літературні вечори й Андріївські вечорниці. Про театри. Про Канів і Карпати. Про все, на що вистачало стипендії (чомусь згадала кафе над Вопаком у центрі міста, воно ще є?).

Навчання – як стосунки, де все має бути взаємно. Якщо хочеш дізнаватися нове, то і викладач, і лекція, і аудиторія буквально йтимуть назустріч. І гризти нічого не доведеться. Хоч моя нинішня робота не стосується філології чи учительства, але я хочу сказати, що грамотні люди завше будуть у моді. Почніть писати резюме і зрозумієте, про що я.

Хочу сказати, що грамотні люди завше будуть у моді. 

Дякую усьому викладацькому колективу і одногрупникам за дні, які ми разом створювали і проживали. Я пам’ятаю «хтосічок» Світлани Калениківни, бібліотеку у квартирі Ольги Анатоліївни і, пишучи це, я дивлюся на пташку, подаровану Оленою Олександрівною. Я пам’ятаю, що Марія родом із села Колодеже, що Сашина мама нас з Васею пригощала щавлевим борщем, а 5 жовтня було весілля в Олі. Про кожного можна писати історії, але на поля «вилазити» не буду.

З найкращими побажаннями,

Таня».

 

 - Бажаємо Тетяні щасливого лету і бути завжди на висоті! - пише адмністратор групи й запрошує: «Будете летіти у подорож - не забудьте приглянутися до стюардес: раптом зустрінете її!»

Читайте також:Волинянин знайшов у невизнаному Придністров’ї... україномовні села (Фото. Відео)

Telegram Channel