Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Князівна, сурмач, змієборець, скрипалі:  на Волині за пів мільйона гривень встановили  вічнозелені скульптури (ВІдео)

Красота!

Фото: Володимир-Волинська міська рада.

Князівна, сурмач, змієборець, скрипалі: на Волині за пів мільйона гривень встановили вічнозелені скульптури (ВІдео)

У Володимирі-Волинському у сквері поблизу історичного музею ім. О.Дверницького командою «Topiar.net» було встановлено топіари

Ідею вдалося втілити після перемоги проєкту у громадському бюджеті участі. Автор проєкту – фахівець музею Олександр Стемковський.

Проєкт «Парк інтелектуального відпочинку «Легенди Володимира» був запропонований до реалізації рік тому. Його бюджет становить 499 тисяч 950 гривень. Виготовленням та встановленням скульптур займалася фірма «Topiar.net».

Серед зелених скульптур – пара Дверницьких, князівна, сурмач, змієборець, охоронець музею та скрипалі.

Серед зелених скульптур – пара Дверницьких, князівна, сурмач, змієборець, охоронець музею та скрипалі. Є також вічнозелене велике серце для молодят, яка знаходиться якраз неподалік відділу РАЦС. Як зазначив заступник міського голови Андрій Гудим, вічнозелені скульптури нестимуть літню красу у будь-яку пору року, створять незабутню фотозону для молодят, мешканців та гостей міста.

Представник команди підрядників Богдан Лучка подякував всім за довіру та наголосив на важливості бережливому ставленні до витворів, аби вони служили довгі роки.

Джерело: Володимир-Волинський. Офіційний сайт міста
Telegram Channel