Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що таке чоловічі чінос?

Це незамінна, отже, обов'язкова річ, яку повинен мати кожен хлопець чи чоловік.

Фото bolf.ua.

Що таке чоловічі чінос?

Чінос - штани, без яких не обходиться жоден чоловічий гардероб

 Їх ще називають брюками на всі випадки життя, адже хто, як не вони, виручать вас, якщо ви остаточно заплуталися і не знаєте, що надіти. Як ви вже здогадалися, це незамінна, отже, обов'язкова річ, яку повинен мати кожен хлопець чи чоловік. Якщо у вас їх ще немає, то виправити цю помилку ви зможете на сайті https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Брюки-мужские_Чиносы-1936.html - тут зібрана колекція всіх новинок і найпопулярніших моделей.

 

Як виглядають чоловічі чінос?

Чінос називають чоловічі штани з характерним прямим, трохи приталеним кроєм. В якості основного матеріалу використовується бавовна. Вони також мають два типи посадки брюк: середню і високу.

Чінос вважаються альтернативними варіантами джинсам. На відміну від слаксами вони більш універсальні, так як краще поєднуються з великою кількістю речей.

Правила вибору чоловічих чінос

Правильно вибрати чоловічі чінос досить просто. Для цього слід дотримуватися деяких правил.

По-перше, ключову роль при виборі кожної речі грає розмір. Якщо ви купите занадто великі чінос, то вони будуть утворювати некрасиву складку і в цілому нагадувати слакси. Щоб образ був максимально акуратним і охайним, підбирайте чінос, використовуючи розмірну сітку, надану виробником або інтернет-магазином.

По-друге, під час примірки оціните те, як чінос на вас сидять. Вони не повинні бути занадто вільними, рівно, як і облягати ваші ноги ніби це skinny джинси.

Звертайте увагу на те, як чінос сидять на ваших стегнах.

По-третє, вибирайте крій в залежності від вашої статури. Струнким, худим і спортивним хлопцям підійдуть моделі приталеного крою, а ось чоловікам трохи повніше - прямі.

Чоловічі чінос - з чим носити?

Створити модний ансамбль за допомогою чінос досить просто, так як вони поєднуються практично з будь-якими речами. Власне завдяки своїй універсальності чінос і стали настільки популярними. Вони добре гармонують не тільки з речами повсякденного, але і ділового гардеробу.

Найпримітивніший, але не самий нудний образ можна створити, використовуючи звичайну футболку, пару кросівок і толстовку.

Повсякденні фланелеві і джинсові сорочки - речі, які краще всього поєднуються з чінос.

Більш строгі образи створюються з використанням ділової класичної сорочки в якості основи, кардиганів / джемперів і туфель.

Як ви вже здогадалися, з їх допомогою можна сформувати стильний аутфіт для прогулянки не тільки по місту, але і романтичного побачення.

Telegram Channel