Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У США відьма варила ведмежу сечу і влаштувала грандіозну лісову пожежу

Немає слів...

Ілюстрація photo.99px.ru

У США відьма варила ведмежу сечу і влаштувала грандіозну лісову пожежу

Тепер жінці доведеться відповідати за скоєне...

У США мешканку Каліфорнії Олександру Суверневу звинуватили в підпалі лісу. Дівчина ж заявила, що «варила ведмежу сечу для пиття».

Про це пише УНІАН з посиланням на New York Post.

Дівчина ж заявила, що «варила ведмежу сечу для пиття».

Підозрювана себе називає шаманкою. За словами Суверневої, вона була в поході, захотіла пити, але води не було, вона натрапила на калюжу, на її думку, ведмежої сечі. Вона намагалася зварити знайдену рідину, тому розвела багаття, але було занадто сиро та її спроби виявилися марні. У якийсь момент жінка опинилася у вогняній пастці та їй довелося викликати пожежників.

Під час огляду у жінки виявили балончики зі стисненим вуглекислим газом, запальничку та «пакет із зеленим трав'янистим вмістом». Її затримали та пред'явили звинувачення в умисному підпалі. Свою провину вона не визнає, але їй загрожує до дев'яти років в'язниці.

Річ у тім, що ця пожежа - одна з 11, які вирують в Каліфорнії. Вона знищила понад 40 будинків та загрожує ще 2000, через це понад 2000 місцевих жителів довелося евакуювати.

Затримана «шаманка» вже мала проблеми з законом у зв'язку з підпалами в США та в інших країнах. У жінки «можливий розлад психіки» або «щось пов'язане зі зловживанням наркотиками».

Читайте також: Розбив бивнями скло перед водієм: розлючений слон атакував автобус із людьми (Відео моменту).

Telegram Channel