Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Шахтар» зіграв унічию з чемпіонами Італії в матчі Ліги чемпіонів

Наприкінці матчу воротар П’ятов двічі врятував українську команду.

Фотозі сайту: Незалежне телевізійне агентство.

«Шахтар» зіграв унічию з чемпіонами Італії в матчі Ліги чемпіонів

У впертому матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» зіграв у нульову нічию з міланським «Інтером»

Нічия з «Інтером» 0:0 – це вже краще, ніж фіаско в Тирасполі проти «Шерифа» (0:2). Але все ж до перемоги чи хоча би до забитого гола в цій Лізі чемпіонів «Шахтар» не дотягнув. Хоча були в цій грі і позитивні моменти, повідомляє Незалежне телевізійне агентство.

Гра розпочалася з небезпечної атаки «Шахтаря», на вістрі якої опинився Манор Соломон. Прихильники обидвох команд взялися за голови, коли ізраїльський атакувальний півзахисник не влучив у ворота. Це вже був сигнал, що «Шахтар» зіграє сміливо та впевнено.

 

 Відчутним ударом міг стати епізод на початку гри: на 9-ій хвилині захисник «Інтера» Дензел Думфріс після єдиноборства впав на ногу Лассіні Траоре. Нападник із Буркіна-Фасо не зміг самостійно покинути поле, замість нього на 11-ій хвилині на поле вийшов Тете.

При цьому футболісти «Шахтаря», навіть попри втрату Траоре, в деяких епізодах діяли гостро та сміливо. А в деяких їм відверто не пощастило.

А наприкінці матчу воротар П’ятов двічі врятував, здійснивши два блискучі сейви. Якби не досвідчений воротар, то поїхали би міланці додому з перемогою…

Так само, як, до речі, і гравцям італійського клубу. Чого вартий хоча би удар Барелли в перекладину. Виникали й інші гострі епізоди. Але загалом, варто відзначити, що гра проходила у рівній боротьбі, й український віце-чемпіон нічим не поступався тріу3мфатору минулого сезону в італійській Серії А.

Особливо сподобалися підопічні Роберто Де Дзербі на початку другого тайму, коли вони дуже жваво стартували і навіть на певний період притиснули суперників. У донеччан вдавалося добре вибігати у швидкі атаки – інша справа, що в захисті «Інтер» зіграв зібрано та дисципліновано.

 

 А наприкінці матчу воротар П’ятов двічі врятував, здійснивши два блискучі сейви. Якби не досвідчений воротар, то поїхали би міланці додому з перемогою…

«Шахтар» (Україна) – «Інтер» (Італія) 0:0

«Шахтар»: П’ятов, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі (Кривцов, 78), Педрінью, Соломон (Мудрик, 78), Степаненко, Алан Патрік (Марлос, 85), Майкон, Траоре (Тете, 11)

 «Інтер»: Хандановіч, Думфріс, де Врей, Шкріньяр, Бастоні, Дімарко (Перішич, 81), Брозовіч (Чалханоглу, 55), Весіно (Гальярдіні, 81) Барелла, Джеко (Корреа, 55), Мартінес (Санчес, 72)

Попередження: Думфріс, 81

Telegram Channel