Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У монастирі 12 апостолів на Волині замироточила ікона (Фото)

Біля цих ікон моляться за здоров’я, благополуччя та навчання дітей.

Фото: Володимир-Волинська єпархія Православної Церкви України.

У монастирі 12 апостолів на Волині замироточила ікона (Фото)

27-го вересня, у день свята Воздвиження Хреста Господнього, у володимирському монастирі на честь собору 12- ти апостолів, повідомили про мироточення ікони «Всецариці», яка була привезена з іншими списками чудотворних ікон для молитви і поклоніння вірянам

Зі слів ігумена Трофима по завершенні літургії до ікони підійшла жінка і побачила, що ангел вгорі ікони покритий чимось на подобу масла, ігумен зазначає, що рідина, яка виступила з ікони є мироточенням. Про це інформує Володимир-Волинська єпархія Православної Церкви України.

 

 Нагадаємо, що 25 вересня 2021 року, з благословення Преосвященного Матфея єпископа Володимир-Волинського і Турійського у чоловічий монастир на честь собору 12- ти апостолів м. Володимир Волинський ( вул. Миколаївська 14) прибули списки чудотворних ікон: Пресвятої Богородиці «Всецариця», «Троєручниця», «Достойно Є» , Плащаниця з Поясом Богородиці, які були написані, освячені на Святій Горі Афон і подаровані народу України афонськими ченцями.

Ігумен зазначає, що рідина, яка виступила з ікони є мироточенням.

 

 Перед усіма іконами Бог зцілив багато людей від онкозахворювань, цукрового діабету, алкоголізму, наркоманії, хвороб рук, ніг, очей і суглобів. Допомагав жінкам отримати радість материнства, а також знайти достойного чоловіка. Біля цих ікон моляться за здоров’я, благополуччя та навчання дітей.

Ікони будуть перебувати у монастирі до 1-го жовтня.

 

 

Telegram Channel