Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чоловік вкрав у сусіда по палаті гроші на операцію, поки тому її робили (Фото)

Триває слідство.

Фото Нацполіція.

Чоловік вкрав у сусіда по палаті гроші на операцію, поки тому її робили (Фото)

У поліції розкрили деталі зухвалого злочину

На Київщині затримали 52-річного одесита, який обікрав свого сусіда по палаті в той час, коли тому робили операцію.

Коли зловмисник дізнався про заплановану операцію, то задумав крадіжку й здійснив її, вкравши гаманець з грошима.

Деталі інциденту розповіли в прес-службі поліції Київської області. Він стався в Миронівській лікарні, де й перебував 32-річний постраждалий. Коли зловмисник дізнався про заплановану операцію, то задумав крадіжку й здійснив її, вкравши гаманець з грошима. Після чого втік. Про злочин повідомила мати пацієнта, загалом було вкрадено 24 тисячі гривень, якими планували платити за операції.

«Оперативники Миронівки провели комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили особу крадія. Для пошуку лиходія працівники кримінальної поліції надіслали орієнтування колегам з прилеглих районів. Згодом автомобіль, який підпадав під орієнтування, зупинили поліцейські Білоцерківщини та повідомили про це ініціаторам розшуку. Крадія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Затриманого раніше «ловили» на подібних злочинах, він перебуває на умовно-достроковому звільненні. За фактом відкрито кримінальне провадження, зловмиснику мають намір оголосити підозру й обрати запобіжний захід.

Читайте також: Жінка ледь не вбила сусіда вилами та лопатою.

Реклама Google

 

 

 

Telegram Channel