Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Заблокували авто, розпилили в обличчя сльозогінний газ і забрали 7 тисяч доларів…

Все відбулось, як голлівудському бойовику.

Фото із сайту dilo.ua.

Заблокували авто, розпилили в обличчя сльозогінний газ і забрали 7 тисяч доларів…

Але далеко розбійники не втекли

У чіткій взаємодії із оперативниками обласного управління поліції поліцейські відділення №1 Рівненського РУП  встановили особу нападника, причетного до вчиненого розбою на 31-річного рівнянина. Слідчі повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід.

Як інформує офіційний сайт Національної поліції в Рівненській області, повідомлення про скоєний злочин на вулиці Приміській в селі Обарів на спецлінію «102» надійшло  23 вересня близько 16:30. Троє невідомих на двох автомобілях марки «BMW» заблокували рух легковика «Nissan Almera» під керуванням 31-річного рівнянина. Один із зловмисників розпилив йому в обличчя сльозогінний газ і заволодів сумкою із 7 тисячами доларами США, які знаходилися у салоні.

За результатами проведених розшукових заходів та слідчих дій у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням), поліцейські вийшли на слід зловмисника та встановили його особу. Ним виявився 20-річний житель обласного центру. Слідчі відділення №1 (м.Рівне) Рівненського РУП 24 вересня повідомили йому про підозру та підготували клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. 

Втім, 30 вересня, суд  йому обрав цілодобовий  домашній арешт терміном на два місяці. 

Троє невідомих на двох автомобілях марки «BMW» заблокували рух легковика «Nissan Almera» під керуванням 31-річного рівнянина. Один із зловмисників розпилив йому в обличчя сльозогінний газ і заволодів сумкою із 7 тисячами доларами США, які знаходилися у салоні.

Відтак, прокурор Рівненської окружної прокуратури наразі готує апеляційну скаргу про обрання більш жорскої міри запобіжного заходу. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до скоєного злочину. 

Зловмисник свою вину заперечує та відмовляється від будь-яких показів. 

Крім того, 20-річний підозрюваний наразі підсудний за вчинення у 2020 році грабежу. Справа відносно нього розглядається у Рівненському міському суді.   

Відомо, що в день злочину потерпілий забрав гроші, які залишив на зберігання знайомому та повертався із готівковими коштами до місця свого проживання. 31-річного рівнянина, який отримав опіки слизової оболонки очей, після надання медичної допомоги відпсутили.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також у нас: «Поліція врятувала підприємця, за вбивство якого конкурент заплатив 40 тисяч доларів (Фото)».

Telegram Channel