Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Пальцем трупа розблокував телефон і переказав гроші: нові подробиці вбивства закоханих (Відео)

Триває слідство.

Фото usionline.com.

Пальцем трупа розблокував телефон і переказав гроші: нові подробиці вбивства закоханих (Відео)

У Харкові пройшов суд над душогубом, який на травневі свята вбив молоду пару у їхній квартирі

22-річний молодик намагався переконати слідчих, що він жертва обставин і усе сталося через любовний трикутник, проте виявилось, що причиною були гроші, передає nnovosti.info.

У день вбивства короткий дівочий зойк протягом 20 секунд почув лише сусід знизу, але не звернув уваги. Тим часом у квартирі над ним нещадно вбивали сусідів Євгенію та Олександра.

Поки Олександр пішов до магазину по воду, Єгор накинувся із ножем на Євгенію.

Наступного дня до квартири приїхали поліцейські, бо матір хлопця не змогла додзвонитися ані сину - 29-річному асистенту кафедри туризму і готельного бізнесу одного з вишів Харкова, ані 24-річній невістці. Жінка пішла до квартири дітей, відчинила двері запасним ключем і побачила покремсані тіла. Дівчині убивця наніс 26 поранень ножем, хлопцю - 30. Аби приховати сліди злочину, вбивця намагався підпалити помешкання закоханих - розвів багаття на підлозі і відкрив газ. Дивом уся багатоповерхівка не злетіла у повітря.

Читайте також: Поки молодий українець у Польщі наносив дорожню замітку, його на смерть знесла автівка (Фото).

На слід душогуба правоохоронці вийшли швидко. Ним виявився 22-річний студент Єгор, який навчався у тому ж навчальному закладі, де викладав Олександр.

Як з’ясувалось, того дня убивця прийшов до пари у гості - вони товаришували. Поки Олександр пішов до магазину по воду, Єгор накинувся із ножем на Євгенію. Знаряддя убивства він приніс із собою. Усі удари були прижиттєві, крім останнього - у серце. На Олександра Єгор накинувся зненацька, затаївшись. Чоловік відходив на той світ повільно і мученицьки. Як показав розтин, усі поранення були несмертельними, тож він протягом доби повільно стікав кров’ю у зачиненій квартирі.

Спочатку вбивця намагався переконати правоохоронців, що він жертва обставин. Мовляв, коли Олександр повернувся додому, то застав їх з Євгенію на гарячому. Він вбив зрадницю, намагався зарізати і коханця дівчини. Натомість, за словами Єгора, він вихопив зброю і лише оборонявся.

Але як виявилось, мотив розправи над парою - жага грошей. Єгор був у боргах, позичав у всіх знайомих, в Олександра з Євгенією також. У день вбивства він знову попросив у друзів гроші, хоча вже був винен їм 3 тисячі гривень. Молодик убив дівчину, коли та відмовила йому у грошах. Закривавленим пальцем вже неживої жертви Єгор розблокував телефон і перевів тричі на свій рахунок її гроші на загальну суму 8 тисяч гривень.

 

Telegram Channel