Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«П'яний поліз до підлітків»: мати одного з підозрюваних у вбивстві поліцейського розповіла свою версію трагедії

Тривають слідчі дії.

Фото з фейсбук-сторінки Вероніки Єрохіної.

«П'яний поліз до підлітків»: мати одного з підозрюваних у вбивстві поліцейського розповіла свою версію трагедії

Жінка заявила, що конфлікт між правоохоронцем та підлітками спалахнув біля входу в магазин

Мати одного з підозрюваних у вбивстві поліцейського озвучила свою версію трагедії. Жінка вважає винним у тому, що трапилося, саме правоохоронців.

Про це повідомляє «Суспільне».

Людмила Сапожникова переказала версію, якою з нею поділився син. За її словами, конфлікт спалахнув між правоохоронцем та підлітками біля входу в супермаркет. Вона зазначила, що компанія дітей приїхала з центру, зайшла в магазин, після чого хлопці планували проводити дівчат.

Батьки підозрюваних просять вибачення за те, що трапилося.

«Першим вдарив поліцейський. Він п'яний поліз до підлітків, якої реакції він очікував? Він думав, що Ярослав (один з підозрюваних підлітків, - ред.) один», - розповіла мама підозрюваного.

При цьому жінка заявила, що поліцейські були п'яні, але «ніхто не заперечує жорстокість підлітків». Також батьки підозрюваних просять вибачення за те, що трапилося.

У свою чергу в поліції області заявили, що «зараз тривають слідчі дії для з'ясування всіх обставин».

Нагадаємо, вночі 2 жовтня на вулиці Незалежності в Чернігові група молодих людей завдала тілесних ушкоджень двом поліцейським. В результаті один з них, Артур Єрохін, загинув, другий доставлений до лікарні в реанімацію. Підозрювані – чернігівці, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, а найстаршому – 18. Також поліція повідомила про підозру у скоєнні грабежу 32-річному чернігівцю, який забрав сумку одного з потерпілих. 4 жовтня у Чернігові суд заарештував чотирьох підозрюваних у вбивстві поліцейського. Наступні два місяці вони проведуть у СІЗО.

Читайте також: На Волині роми побили ветерана війни.

 
 

 

Telegram Channel