Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Тотовицький: «Ракицький зіграв за дубль, а потім роздав 5 тисяч доларів»

Якщо Ярік дає, значить це не просто так.

ФК Десна.

Тотовицький: «Ракицький зіграв за дубль, а потім роздав 5 тисяч доларів»

Хавбек «Десни» - про найдобріший вчинок, який він зустрічав у своїй футбольній кар'єрі

Півзахисник «Десни» Андрій Тотовицький згадав історію, як разом з Ярославом Ракицьким грав за дубль «Шахтаря».

«Пам'ятаю, коли я був в дублі «Шахтаря», Ярік Ракицький за нас пару матчів зіграв. Ми грали з «Зорею», вони в тому році якраз чемпіонами стали. Ми дуже добре грали, володіння 80 на 20, купу моментів не забили. Ракицький за нас тоді грав. Я жив з Кулачем на квартирі. Після гри засмучені. Дзвонить Ракицький: «Привіт, що робите? Приїжджайте в кафе, я з дружиною, повечеряємо разом». Ми приїхали, повечеряли. Він запитує: «Скільки у вас преміальні за гру?» Тоді, здається, 600 на виїзді і 400 доларів вдома були преміальні.

Він каже: «Пацани, я від себе, від чистого серця».

Він дістає пачку грошей і каже: «Вас 18 осіб, роздасте тим, хто в складі по 400, хто на заміні - по 200». Каже: «Я сьогодні грав, кайфанув від гри». Там було більше п'яти тисяч доларів. Нам ніяково стало брати гроші. Він каже: «Пацани, я від себе, від чистого серця».

Була його дружина - Оля. Вона каже: «Якщо Ярік дає, значить це не просто так. Візьміть і роздайте гроші команді». Ми з Кулачем наступного дня роздали всім.

Читайте також: Матч Україна-Боснія можуть перенести зі Львова до Києва

Ярік класний пацан. Він ще бутси завозив. У нього, по-моєму, контракт c Nike був. Він привіз 15 пар, пацани розібрали», - сказав Андрій Тотовицький на ютуб-каналі Трендець.

Telegram Channel