Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинянин Федецький став на бік Петракова у конфлікті з Маліновським

Ось так...

Фото УНІАН.

Волинянин Федецький став на бік Петракова у конфлікті з Маліновським

На його думку, зірковий футболіст має поводитися таки скромніше...

Колишній захисник збірної України Артем Федецький підтримав рішення Олександра Петракова, який не став викликати до збірної України півзахисника «Аталанти» Руслана Маліновського.

Своєю думкою він поділився з сайтом fanday.net, інформує УНІАН.

«Щодо ігрових моментів питань бути не може. Руслан - один з найяскравіших футболістів Серії А. Однак того, що сталося перед матчем з Чехією, за словами Петракова, бути не повинно. Гравець не повинен себе так вести, коли залишається ще один товариський матч.

Ставити ультиматум і диктувати свої умови головному тренеру збірної України - апріорі неправильно.

Так, він не отримував достатньої кількості ігрового часу в офіційних зустрічах, як йому хотілося б. Але таке бачення тренера. Руслан, як професіонал, повинен це сприймати. Ставити ультиматум і диктувати свої умови головному тренеру збірної України - апріорі неправильно», - сказав Федецький.

Він підкреслив, що на місці Петракова вчинив би аналогічним чином:

«Тут має бути проведена виховна робота. У моїй кар'єрі теж були моменти, коли мене не ставили в основний склад. Амбіції футболіста - це добре. Але якщо він ставить їх вище загальної мети команди - це неправильно. Будь я на місці Петракова, то вчинив би точно так же. Від одного гравця збірна не повинна залежати. Зінченко не грав проти французів, проте збірна показала хороший футбол».

Читайте також: «Волинь» у Кривому Розі поступилася «Кривбасу».

Telegram Channel