Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Баскетбол: Прометей програв у матчі Ліги чемпіонів на останніх секундах (Відео)

На жаль, останнє слово було все ж таки саме за гостями.

Фото пресслужби ФБУ.

Баскетбол: Прометей програв у матчі Ліги чемпіонів на останніх секундах (Відео)

Прометей приймав іспанськиій Тенерифе у матчі 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, який проходив у заппорізькому Палаці спорту Юність

Про це інформує пресслужба ФБУ.

Тенерифе розпочав гру з серії влучних дальніх — 4 з 5 у дебюті гри від підопічних Чуса Відоретти. Прометей знайшов свою відповідь у вигляді 8 очок Іллі Сидорова, який повернув свою команду в гру і допоміг Прометею відчути впевненість у своїх силах. Партнери підтримали українського захисника: Прометей грав швидко та агресивно у нападі, до чого Тенерифе був не готовий особливо у другій чверті. У другій десятихвилинці чемпіон України отримав двозначну перевагу, яку втримав до кінця першої половини. Окрім доволі стабільно працюючого нападу Прометей запропонував супернику якісний захист, пропустивши за 20 хвилин лише 32 очки.

Прометей програв домашній матч Тенерифе з рахунком 70:73. 

У третій чверті видатна гра фінського захисника Сасу Саліна перегорнула все з ніг на голову. Тенерифе виграв третій 10-хвилинний відрізок із рахунком 26:4 і відібрав у Прометея лідерство. Команда Ронена Гінзбурга продемонструвала характер та повернулася у гру. Дуже вчасно влучив свої кидки Д’Анджело Харрісон.

Але, на жаль, останнє слово було все ж таки саме за гостями: головним героєм клатчу став форвард Аарон Дурнекамп, два триочкових якого — один за 1 секунду до кінця гри — вирішили долю матчу. Прометей програв домашній матч Тенерифе з рахунком 70:73. 

Читайте також: Український волейболіст перебрався до Болгарії

Наступний матч у Лізі чемпіонів Прометей зіграє такж вдома, у Запоріжжі, 13 жовтня проти німецького Людвігсбурга. 

Ліга чемпіонів. Груповий раунд, 1-й тур

Запоріжжя, ПС Юність

Прометей (Україна) — Тенерифе (Іспанія) 70:73 (19:18, 24:14, 4:26, 23:15)

Прометей: Харрісон 22, Дау 12 + 5 підбирань, Сидоров 10 + 3 передачі, Еванс 4, Стефенс 0 + 7 підбирань + 3 передачі — старт, Білан 10 + 6 підбирань, Петров 8 + 5 підбирань, Кеннеді 4 + 7 підбирань, Беліков 0, Лукашов 0, Липовий 0

 

Telegram Channel