Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зебра привела дитинча від осла

Немає слів...

Ілюстративне фото momentsjournal.com

Зебра привела дитинча від осла

Такий гібрид називається зонкі...

У Кенії в національному парку Чулу-Хіллз підростає незвичайне на вигляд дитинча зебри.

Як повідомляє ТСН з посиланням на CNN, на тварині майже зовсім немає притаманних зебрам смуг.

Зазначається, що організація порятунку та реабілітації тварин Sheldrick Wildlife Trust оглянули незвичайне лоша та виявили, що це не зебра, а зонкі (похідне від англійського Zebra і Donkey), гібрид зебри-осла.

Мама-зебра, скоріше за все у минулому році покинула національний парк та приєдналася до стада худоби, де «почувалася як вдома».

Співробітники організації повідомили, що мама-зебра, скоріше за все у минулому році покинула національний парк та приєдналася до стада худоби, де «почувалася як вдома». Оскільки вагітність зебри триває 12 місяців, команда швидко змогла розібратися, що саме під час цього перебування смугастої тварини серед великої рогатої худоби вона очевидно і познайомилася з віслюком, який став татом їхнього дитинчати.

«Зонкі поєднує в собі міцне тіло тата-осла та смугасті ноги його матері-зебри, що робить його унікальним створінням. Хоча він і буде вести нормальне життя, все одно, він не зможе успішно розмножуватися після досягнення зрілості», - заначили в Sheldrick Wildlife Trust.

Читайте також: На Слобожанщині зазнімкували запеклий бій двох жуків-оленів.

Telegram Channel