Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські прокурори розповіли старшокласниками про професію юриста (Фото)

Учні старших класів мають відповідально віднестися до вибору майбутньої професії.

Фото пресслужби прокуратури Волинської області.

Волинські прокурори розповіли старшокласниками про професію юриста (Фото)

З нагоди свята – Дня юриста, яке із 1997 року відзначається в Україні 8 жовтня, прокурори відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Волинської обласної прокуратури, а також ювенальні прокурори окружних прокуратур області, завітавши у школи в містах Луцьку, Володимирі- Волинському, Ківерцях та Горохові, розповіли старшокласникам про цю професію

Розмовляючи із підлітками про юридичний фах, лектори інформували дітей про історію юриспруденції, її основні завдання, важливу роль юристів у суспільстві, про повноваження, зокрема, ювенальних прокурорів, а також про права дітей та державні органи, які забезпечують контроль за їх дотриманням.

Комунікація між прокурорами і волинською молоддю триватиме, попереду – нові зустрічі в інших навчальних закладах області.

– Учні старших класів перебувають на порозі дуже важливого вибору у житті – вибору професії. Професія ж юриста є однією із найнеобхідніших у цивілізованому суспільстві, з нею нерозривно пов’язано дотримання прав і свобод людини. Спілкуючись із молоддю, ми відверто розповідаємо про переваги і труднощі, які чекають їх у разі обрання цього нелегкого, але гідного шляху. Зацікавлені, аби ряди прокурорів згодом поповнили достойні молоді люди, які будуть керуватися у житті високими моральними принципами, прагнутимуть самовдосконалюватися та рости над собою і розумітимуть свою відповідальність за додержання вимог Закону у всіх сферах життя країни та її громадян, – розповіла начальник відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Волинської обласної прокуратури Тетяна Супрунюк.

Комунікація між прокурорами і волинською молоддю триватиме, попереду – нові зустрічі в інших навчальних закладах області.

Читайте також: У Луцьку судили лікаря, який давав патрульним 250 доларів, щоб не карали за п`яну їзду.

Реклама Google

 

 

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області
Telegram Channel