Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Шацькій громаді підіймають проблему з інтернетом для дистанційки

Люди під час зустрічі ділилися наболілим.

Фото shsrada.gov.ua.

У Шацькій громаді підіймають проблему з інтернетом для дистанційки

Про це йшлося під час поїздки голови громади у села

Шацький селищний голова Сергій Карпук розпочав  традиційні виїзди в населені пункти громади задля зустрічі і діалогу з людьми. Проведення особистих виїзних прийомів стартувало 6 жовтня в селах Прип’ять, Вілиця, Кропивники, Плоске, йдеться на сайті Шацької громади.

 

 

 

До спілкування з мешканцями, обговорення проблемних питань та пошуку шляхів їх вирішення долучилися Наталія Борсук, директорка Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради, та староста Олександр Сулік.

Під час зустрічі в клубі села Плоске місцеві жителі озвучили  перед керівниками низку проблем, серед яких – відсутність у селі інтернету і відповідно неможливість повноцінно навчатися школярам онлайн...

Щодо інтернету, то він, зі слів Сергія Карпука, має з’явитися в Плоскому до кінця року. На це передбачено фінансування з державного бюджету.

Щодо інтернету, то він, зі слів Сергія Карпука, має з’явитися в Плоскому до кінця року. На це передбачено фінансування з державного бюджету у вигляді інтернет-субвенції, зокрема на будівництво оптичної мережі в цьому населеному пункті – 100 тис. грн.

Читайте також:Батьки навчального закладу на Волині протестували проти дистанційки

Реклама Google

Telegram Channel