Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
На Волині ліквідовують сміттєзвалища (Фото)

Пора прибирати.

Фото Камінь-Каширської міської громади.

На Волині ліквідовують сміттєзвалища (Фото)

До такої роботи взялися у Камінь-Каширському районі

Цього року у селах громади почали ліквідовувати стихійні сміттєзвалища, повідомляє сайт Камінь-Каширської міської громади.

Роботи почалися ще з весни. Отож, у населених пунктах Велика Глуша, Погулянка, Невір, Мала Глуша, Щитинь, Іваномисль, Полиці, Оленине, Боровне,  Гута Боровенська, Підріччя, Пнівне, Фаринки, Волиця, Черче, Підбороччя, Брониця сміттєзвалища вже впорядкували.

Зараз працюють у Видерті, а опісля перейдуть до Воєгоща, сіл Піщанського старостинських округів та інших населених пунктів громади.

Тепер взялися до сіл інших старостинських округів. Розпочали після завершення тендерних процедур. Уже проведено відповідні роботи з ліквідації смітників у Бузаківському, Видричівському та Грудківському старостинських округах. Зараз працюють у Видерті, а опісля перейдуть до Воєгоща, сіл Піщанського старостинських округів та інших населених пунктів громади. Роботи по ліквідації сміттєзвалищ виконує Любешівське комунальне підприємство «Любешів Комфорт – Сервіс».

 

 

 
 

 Закликають мешканців громади бути відповідальними у поводженні з побутовими відходами та не забруднювати навколишнє середовище, бо від стану довкілля залежить здоров’я кожного з нас.

Читайте також: Без води, тепла та світла: у Ковелі мешканців гуртожитоку хочуть залишити напризволяще.

Реклама Google

Telegram Channel