Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Збірна провела тренування на найстарішій арені Львова (Відео)

Гравці, які вийшли зі стартових хвилин, виконали відновлювальні вправи та здійснили пробіжку навколо поля.

Фото УАФ.

Збірна провела тренування на найстарішій арені Львова (Відео)

12 жовтня Україна проведе матч відбору до ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною

Збірна України після перемоги над Фінляндією (2:1) у кваліфікації ЧС-2022 прибула до Львова – міста, в якому національна команда досі завжди здобувала перемоги в матчах, що мали турнірне значення. 

Цей стадіон – найстаріший серед сучасних арен Львова. Споруджений ще далекого 1897 року.

Вранці, 10 жовтня, зважаючи на пізнє прибуття, гравці мали сніданок за бажанням, а гуртом зійшлися вже на теоретичне заняття, що передувало обіду. Після прийому їжї у хлопців був ще час продовжити відпочинок та підготовку до тренування, яке відбулося на полі комплексно-спортивної бази «Скіф». Цей стадіон – найстаріший серед сучасних арен Львова. Споруджений ще далекого 1897 року, «Скіф» (у ті часи – стадіон польського гімнастичного товариства «Сокіл») був одним із найкращих спортивних об’єктів не лише Заходу України, а й цілої Австро-Угорщини. Свого сучасного вигляду стадіон набув після реконструкції, проведеної перед Євро-2012.

Газон на «Скіфі» – у гарному стані, тож збірники у задоволення провели тренування. Як і завжди, наступного дня після гри, команда розділилася на дві групи. Гравці, які вийшли зі стартових хвилин, виконали відновлювальні вправи та здійснили пробіжку навколо поля. Після цього стартова одинадцятка вирушила на відновлювальні процедури. Тим часом решта колективу провела інтенсивне тренування у форматі двосторонньої гри. Зауважимо, що вчорашні резервісти грали з величезним бажанням і прагненням довести тренерському штабу обґрунтованість своїх претензій на місце в стартовому складі. Після вечірнього заняття збірна України повернулася до готелю Nobilis, який став третьою резиденцію синьо-жовтих під час жовтневого збору.

Читайте також: Петраков пояснив, чому так дивно спілкувався зі ЗМІ перед матчем відбору

Часу між двома поєдинками обмаль: 11 жовтня в головної команди країни – передігровий день. В обід в. о. головного тренера та гравець національної збірної зустрінуться з представниками засобів масової інформації в музейно-культурному комплексі «Львіварня» (початок прес-конференції – о 12:00). А о 18:00 на «Арені Львів» розпочнеться офіційне тренування синьо-жовтих, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ. 

Реклама Google

Telegram Channel