Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Це жах, м'яч зупинити не можна: гравець збірної України назвав причину фіаско у Львові

Знову нічия.

Фото: REUTERS.

Це жах, м'яч зупинити не можна: гравець збірної України назвав причину фіаско у Львові

Півзахисник національної команди Тарас Степаненко залишився незадоволений полем, а також поскаржився на психологію у збірній України

Збірна України ускладнила собі завдання пробитися на ЧС-2022. У Львові наша команда зіграла внічию з Боснією – 1:1, повідомляє «Сьогодні«.

Причину невдачі назвав півзахисник збірної України Тарас Степаненко. Він незадоволений станом поля на «Арені Львів».

«Проблема в тому, що при рахунку 1:0 ми грали від оборони і вибігали в контратаки, де потрібно було віддати останній пас. Цього не вистачало з Фінляндією, не вистачило і зараз. Коли потрібно вибігати і робити останній пас. Над цим потрібно працювати. Я думаю, що результат справедливий. Не можна сказати, що у суперника не було моментів» , – сказав Степаненко в інтерв'ю Футбол 1.

Але найбільша проблема – це те, що ми низько сіли. Це призвело до проблем. Думаю, це наша психологія не дуже хороша.

«Я хотів би звернути увагу на стан поля. Збірна не так часто грає у Львові, потрібно щось робити. Ми не можемо всі матчі грати на «Олімпійському», де хороше поле. Це жах. М'яч зупинити не можна, хлопці ковзають. Ми хочемо грати на турнірах, а у нас одне поле в країні».

«Але найбільша проблема – це те, що ми низько сіли. Це призвело до проблем. Думаю, це наша психологія не дуже хороша. Ми забили і сідаємо оборонятися. Нам по зубах ця команда. Це чиста психологія, коли рахунок 1:0 або 2:1, а ти назад починаєш відходити. Це потрібно міняти», – цитує Степаненко sport.ua.

Нагадаємо, що Здавалося б подолане в Гельсінкі нічийне прокляття знову спіткало збірну України у переможному Львові: прикрі 1:1 з боснійцями .

Telegram Channel