Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Жінка заявила, що її зґвалтували поліцейські і що вона вагітна: справу розслідує ДБР

ДБР розпочало розслідування за інформацією про зґвалтування жінки на Полтавщині .

Фото ілюстративне з сайту УНІАН.

Жінка заявила, що її зґвалтували поліцейські і що вона вагітна: справу розслідує ДБР

Жінка стверджує, що під час застілля її зґвалтували двоє чоловіків, коли вона була вагітна. Один з них нібито дільничний офіцер поліції

Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань Полтави встановлюють осіб, зокрема, серед правоохоронців, які можуть бути причетними до ймовірного зґвалтування жінки з Лубенського району Полтавської області.

Про це повідомляє ДБР.

«Як стверджує жінка, вночі у неї вдома під час спільного застілля її зґвалтували двоє чоловіків. Один з яких — дільничний офіцер поліції. При цьому, за словами заявниці, вона вагітна», – йдеться в повідомленні.

 Уже відбувся огляд жінки судово-медичним експертом та лікарем-гінекологом, які ознак вагітності не виявили.

Отримавши таку інформацію, на місце інциденту одразу прибули слідчі та оперативні працівники ДБР. На цей час проводяться невідкладні слідчі дії з метою встановлення усіх деталей події. Призначено низку спеціальних експертиз.

При цьому у відомстві стверджують, що вже відбувся огляд жінки судово-медичним експертом та лікарем-гінекологом, які ознак вагітності не виявили.

Досудове розслідування розпочато 11 жовтня за статтею зґвалтування (ч. 3 ст. 152 КК України), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Реклама Google

Читайте також: Збезчестив руками: за розбещення падчерки чоловіка засудили на 11 років

Джерело: ДБР
Telegram Channel