Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Баскетбол: «Старий Луцьк» удома «порвав» «Львівську політехніку»

Сьогодні о 12.00 команди зіграють другий матч спарки. Приходьте підтримати!

Фото Волинські новини.

Баскетбол: «Старий Луцьк» удома «порвав» «Львівську політехніку»

Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» здобув впевнену перемогу вдома над «Львівською Політехнікою» – 99:62

Про це пише ІА Волинські новини.

Перші очки у матчі здобув Сергій Юрченко, який на старті гри закинув сім очок. Така активність баскетболіста дозволила лучанам здійснити ривок - 9:0 - та змусила гостей брати тайм-аут. Але це не надто допомогло гостям – лучани і далі вдало діяли і у захисті, і в нападі. Зокрема, двічі з-за дуги влучав Заєць, підтримав партнера такою ж дією і капітан Федчук. Тож вже у першій чверті лучани накидали на доволі солідну перевагу – 28:10.

 

 

Унгурян розпочав третю чверть з «трьохи», а загалом лучани відірвалися на 38 очок до кінця десятихвилинки – 79:41.

У другій десятихвилинці «Старий Луцьк» продовжив феєрити, відірвавшись за першу половину чверті на +30 та не віддавши цю перевагу до кінця чверті.
Відзначимо ефектні дії Швагринського, який закинув «трьоху» через руку, та данк Бондарука, який за короткий період зумів набрати сім очок. На велику перерву команди пішли за рахунку 55:25.

По перерві ситуація на майданчику не змінилася – «Старий Луцьк» і далі продовжив домінувати. Унгурян розпочав третю чверть з «трьохи», а загалом лучани відірвалися на 38 очок до кінця десятихвилинки – 79:41.

 

 Читайте також: Сьогодні волиняни спробують відфутболити полтавців​.

У четвертій чверті, яка вже нічого не вирішувала, команди подарували рівний та видовищний баскетбол. У «Старого Луцька» відзначимо Іллю Зайця та Данила Марківа, які влучили дві та три «трьохи» відповідно, а Данило ще й влучив три поспіль штрафних після фолу суперника.
В підсумку сирена зафіксувала розгромну перемогу «Старого Луцька» – 99:62.

Найрезультативнішими у лучан стали Сергій Юрченко та Ілля Заєць, які закинули по 16 очок, а Сергій не вистачило одного підбирання, аби оформити дабл-дабл. Сьогодні о 12.00 команди зіграють другий матч спарки.
Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ.

Telegram Channel