Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині пенсіонерку шукали добу: офіцери знайшли її над урвищем і врятували в останній момент

«Ми нагодились якраз вчасно, бо вона вже стояла над урвищем і мало не впала в річку, тримаючись за чагарники».

Фото Волинська поліція.

На Волині пенсіонерку шукали добу: офіцери знайшли її над урвищем і врятували в останній момент

Жінка пішла з дому 16 жовтня. Поліцейські офіцери громад навіть у свої вихідні не припиняли пошуків, які увінчались успіхом

Повідомлення про зниклу родичку надійшло до поліції 16 жовтня. 78-річна пенсіонерка з села Залужжя пішла в невідомому напрямку. Рідні повідомили прикмети жінки, а поліцейські розпочали пошуки. Зауважимо, що в разі зникнення людини до пошуків залучається майже весь особовий склад підрозділу: так було і цього разу.

Пошуки тривали майже цілий день і ніч, а наступного дня до офіцера громади напряму зателефонував небайдужий громадянин та повідомив, що бачив особу, схожу по прикметах на зниклу. Той заручився підтримкою офіцера іншої громади, і разом поліцейські встановили місце знаходження пенсіонерки. 

Ми нагодились якраз вчасно, бо вона вже стояла над урвищем і мало не впала в річку, тримаючись за чагарники.

 

 «Ми нагодились якраз вчасно, бо вона вже стояла над урвищем і мало не впала в річку, тримаючись за чагарники. Як з’ясувалось, жінка блукала за кілька кілометрів від села в хащах, була голодною, стомленою та розгубленою. Ми вирішили доставити її в місцевий територіальний центр, де працівники бабусю помили, нагодували та вдягнули», - розповів поліцейський офіцер Устилузької громади Олександр Дем’яненко. 

Читайте також: Житель Волині зателефонував у поліцію і поскаржився, що його… зв’язали члени родини​.

Офіцери сповістили про знайдену жінку родичам та доставили її за місцем проживання. Син розшуканої пан Руслан висловив щиру вдячність поліцейським. Розповів, що матір має поганий зір, втрачає пам’ять і частенько йде з дому, однак так далеко і надовго пішла вперше. Тож чоловік вражений професіоналізмом офіцерів громади. 

Завдяки наполегливості, самовідданості та людяності наших поліцейських вдалось врятувати ще одне життя!

 

 Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel