Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
14-річний парубок натиснув кнопку домофона і одержав удар електричним струмом

Що коїться!

Ілюстративне фото УНІАН.

14-річний парубок натиснув кнопку домофона і одержав удар електричним струмом

Підлітка довелося шпиталізувати

У Тернополі госпіталізували 14-річного хлопчика через удар струмом від кнопки домофона на вхідних дверях.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги Тернопільщини у Facebook, 19 жовтня о 21:36 бригада швидкої допомоги виїжджала на вул. Малишка до 14-річного пацієнта.

За словами хлопця, він натиснув кнопку домофона на вхідних дверях, одночасно схопившись за мокрі металеві поручні… Одразу ж відчув сильний біль в лівій руці, тремор й ледве відірвав руку від перил. Хлопчика вдарило електричним струмом.

«За словами хлопця, він натиснув кнопку домофона на вхідних дверях, одночасно схопившись за мокрі металеві поручні… Одразу ж відчув сильний біль в лівій руці, тремор й ледве відірвав руку від перил. Хлопчика вдарило електричним струмом», – йдеться у повідомленні.

Постраждалого доправили до обласної дитячої лікарні. 

Раніше стало відомо, що у селищі Світанок Херсонської області 16-річна дівчина вирішила втілити у життя «геніальну ідею» – увімкнути в розетку електричний кип'ятильник, від нього підкурити сигарету й отримала опік половини обличчя.

Журналісти дізналися, що після того, як дівчина піднесла сигарету до кип'ятильника, був сильний спалах. Після спалаху неповнолітня отримала опік й була змушена їхати до лікарні.

Читайте також: На фасаді посольства Німеччини створили яскравий мурал до 30-річчя дружби з Україною.

Telegram Channel