Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Київ-Баскет в гостях переміг Хапоель в матчі Кубка Європи ФІБА

Класно.

Фото Фіба.

Київ-Баскет в гостях переміг Хапоель в матчі Кубка Європи ФІБА

Українська команда відставала на 10 очок, але в останній чверті переграла суперників

В цьому матчі зустрічалися лідери групи В, які в першому турі здобули перемоги. Тому той, хто досягав успіху, мав можливість хоча б на час одноосібно очолити турнірну таблицю.

Гру активніше розпочали гості, які повели 2:8.

Гру активніше розпочали гості, які повели 2:8. Але ближче до кінцівці періоду ізраїльтяни зуміли не тільки наздогнати суперників, а й піти на невелику перерву з різницею в п'ять очок 21:16.

Другу чверть виграли баскетболісти «Києва-Баскет», у яких розігралися Вудсон, Кеффі, Ковальов і Скапінцев. Але наздогнати «Хапоель» до кінця періоду киянам не вдалося 35:34.

В третій чверті вже була перевага ізраільтян. Приблизно в середині періоду вони вели 52:42. Проте, в кінцівці українській команді вдалося наблизитися до господарів майданчика 58:54.

Втім в заключному періоді гості запропонували опонентам такий темп, що ті не витримали. Вже через чотири хвилини «Київ-Баскет» вів у рахунку з перевагою в сім очок 60:67. Цей відрізок матчу в підсумку став ключовим. Далі треба було тільки утримати переможний для себе рахунок, що український клуб і зробив.

В результаті - 78:86 і «Київ-Баскет» став одноосібним лідером групи В.

Кубок Європи ФІБА. Група В. 2 тур

Хапоель - Київ-Баскет - 78:86 (21:16 14:18 23:20 20:32)

Хапоель: Ромеро Вайт (набрав 16 очок), Брайан Аллен (17), Мірон Руіна (4), Йокун Жучман (3), Рой Хубер (4), Ідо Гарел, Евангелос Мантзаріс, Зуф Бен Моше (11), Джустін Паттон ( 23), Ор Ашкеназі

Читайте також: Знову не забили. Динамо мінімально поступилося Барселоні на виїзді

Київ-Баскет: Бернард Томпсон (8), Ейвері Вудсон (20), Майкл Кеффі (11), Джефф Гарретт (9), Олександр Сидорук, Андрій Войналович, Костянтин Анікієнко (4), Джуліан Вашингтон (5), Ілля Тіртішник (8 ), Артем Ковальов (11), Дмитро Скапінцев (10), Володимир Шевчук

Арбітр: Петрос Папапетроу (Греція), Гвое Кавар (Боснія і Герцеговина), Петро Бланут (Чехія)

Спорткомплекс: «Бегін Спортхалл» (Ейлат, Ізраїль)

Telegram Channel