Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Команда з Волині посіла друге місце на Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв

Всеукраїнський зліт учнівських шкільних лісництв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів відбувся 19-21 жовтня.

Фото Волиньліс.

Команда з Волині посіла друге місце на Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв

Юні лісівники з Волині вибороли друге місце на Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв та отримали грошову винагороду у розмірі 15000 грн

Упродовж трьох днів з 19 по 21 жовтня у м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді пройшов Всеукраїнський зліт учнівських шкільних лісництв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

У червні цього року школярі Городоцького шкільного лісництва у складі Голодюк Мирослави, Неродик Іванни, Смійчик Олександри вибороли гран-прі в обласному зльоті, тому їм випала можливість представляти Волинь на Всеукраїнському рівні.

Команда Городоцького шкільного лісництва посіла ІІ місце у Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв та Голодюк Мирослава, член цього лісництва, зайняла ІІІ місце у захисті науково-дослідницьких робіт.

Команда Городоцького шкільного лісництва посіла ІІ місце у Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв та Голодюк Мирослава, член цього лісництва, зайняла ІІІ місце у захисті науково-дослідницьких робіт.

Організаторами заходу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, співорганізатором – Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді як переможець минулорічного конкурсу.

 

 Протягом роботи Зльоту юні лісівники демонстрували виставки-презентації лісівничих досягнень, захищали науково-дослідницькі роботи команд у галузі лісового господарства. На території НЕНЦ висадили пам`ятну алею з хвойних рослин.До складу журі увійшли освітяни, науковці, лісівники.

При оцінюванні презентацій враховувалися впровадження інноваційних технологій у практику вирощування лісових культур, впровадження результатів дослідів у практику лісового господарства, дієвість профорієнтаційної роботи, якість оформлення та оригінальність презентацій.

Читайте також: Від Галичини до Полісся кажуть «Слава!» нині козаку-патріоту Андрію Мар’яновичу Яцині! (Відео)​.

Науково-дослідницькі роботи оцінювалися за такими критеріями: новизна та актуальність досліджуваної проблеми, чіткість, повнота, логіка, якість і глибина дослідження, відповідність висновків, практичне значення та рівень підготовки до захисту роботи.

Протягом усього зльоту вітали гостей танцювальні та вокальні дитячі колективи з яскравими концертними номерами. Цікава та змістовна екскурсійна програма передбачала знайомство із столицею України. Позаду три дні хвилювань та переживань…

Наша перемога – результат спільних наших зусиль! Бажаємо, щоб сьогоднішнє захоплення наших вихованців у майбутньому обов’язково переросло у професійну діяльність.

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр.

Реклама Google

Telegram Channel