Курси НБУ $ 41.73 € 48.76
Як закрити білі гриби за 20 хвилин

Мариновані білі гриби – це та закуска, за яку ви точно собі подякуєте, не кажучи про рідних та гостей.

Фото: apostrophe.ua.

Як закрити білі гриби за 20 хвилин

Цей рецепт шукають усі

Консервовані білі гриби – це ідеальний додаток до салатів та основних страв. До вашої уваги рецепт, як закрити їх досить швидко.

Інгредієнти (на 4 порції, час приготування – 20 хвилин):

білі гриби;
маринад:
0,5 літра води;
пів столової ложки солі;
2 лаврові листки;
6 – 8 горошин чорного перцю;
3 – 5 горошин духмяного перцю;
1 – 2 гвоздики;
1 чайна ложка цукру (за бажанням – наголошує 24tv.ua).

Приготування:

1. Очищаємо гриби від сміття та піску, промиваємо у холодній воді та нарізаємо зручними шматочками.

2. Після цього доводимо воду до кипіння та додаємо всі інгредієнти для маринаду.

3. Варимо гриби в маринаді 15 хвилин.

4. Вимикаємо, додаємо 6 столових ложок яблучного оцту і добре перемішуємо.

5. Перекладаємо гриби у стерилізовані банки та закатуємо.

Смачного!

Лілія ІМБІРОВСЬКА-СИВАКІВСЬКА.

Зараз також читають: Приготуйте смачний сирник із яблуками.

Telegram Channel