Мариновані білі гриби – це та закуска, за яку ви точно собі подякуєте, не кажучи про рідних та гостей.
Як закрити білі гриби за 20 хвилин
Цей рецепт шукають усі
Консервовані білі гриби – це ідеальний додаток до салатів та основних страв. До вашої уваги рецепт, як закрити їх досить швидко.
Інгредієнти (на 4 порції, час приготування – 20 хвилин):
білі гриби;
маринад:
0,5 літра води;
пів столової ложки солі;
2 лаврові листки;
6 – 8 горошин чорного перцю;
3 – 5 горошин духмяного перцю;
1 – 2 гвоздики;
1 чайна ложка цукру (за бажанням – наголошує 24tv.ua).
Приготування:
1. Очищаємо гриби від сміття та піску, промиваємо у холодній воді та нарізаємо зручними шматочками.
2. Після цього доводимо воду до кипіння та додаємо всі інгредієнти для маринаду.
3. Варимо гриби в маринаді 15 хвилин.
4. Вимикаємо, додаємо 6 столових ложок яблучного оцту і добре перемішуємо.
5. Перекладаємо гриби у стерилізовані банки та закатуємо.
Смачного!
Лілія ІМБІРОВСЬКА-СИВАКІВСЬКА.
Зараз також читають: Приготуйте смачний сирник із яблуками.
