Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Міхалок з «Ляпіса» побив чоловіка на концерті: поліція відкрила кримінал (Відео)

Отакої!

Фото УНІАН.

Міхалок з «Ляпіса» побив чоловіка на концерті: поліція відкрила кримінал (Відео)

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження

У поліції відреагували на інцидент у Полтаві, де соліст гурту Brutto та екс-лідер колективу «Ляпіс Трубецкой» Сергій Міхалок вдарив чоловіка на своєму концерті.

Як пише «Сьогодні», правоохоронців на місце інциденту викликали очевидці. Як з'ясувалося пізніше, постраждалий чоловік навідріз відмовився писати заяву на Міхалка. За фактом конфлікту відкрито кримінальне провадження за статтею «хуліганство» Кримінального кодексу України.

Якщо буде встановлена вина учасника інциденту, музиканта, то йому загрожує штраф від 8500 гривень або обмеження волі до 5 років.

«Якщо буде встановлена вина учасника інциденту, музиканта, то йому загрожує штраф від 8500 гривень або обмеження волі до 5 років»,- повідомив речник поліції Полтавської області Юрій Сулаєв.

Нагадаємо, Міхалок вилаяв чоловіка, який вийшов на сцену під час його концерту в Полтаві. Співак вдарив невідомого і грубо з ним спілкувався. Зокрема, він почав запитувати, чи є у людини квиток на його виступ. Виявилося, чоловік не заплатив за концерт Міхалка, що сильно розлютило екс-лідера групи «Ляпіс Трубецкой».

Читайте також: Оля Полякова вигнала з дому свекруху.

Telegram Channel