Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Легендарний сенегалець подякував луцькому тренеру (Відео)

«Па-па, Папа!!!»

Фото із сайту gettyimages.com.

Легендарний сенегалець подякував луцькому тренеру (Відео)

37-річний захисник Папа Гуйє (Papa Gueye) оголосив про завершення ігрової кар’єри

«Прийшов час оголосити про завершення кар’єри футболіста. Вдячний всім уболівальникам «Металіста», з боку яких завжди відчував любов і підтримку. За ці роки Харків став моїм домом і назавжди закріпився в моєму серці.

Радий, що мені довелося попрацювати під керівництвом таких сильних тренерів, як Мирон Маркевич і Віталій Кварцяний.

Також хочу сказати спасибі президентові Олександру Ярославському і віце-президенту Євгену Краснікову, які дали мені шанс виступати в такому прекрасному клубі. Упевнений, найгучніші перемоги «Металіста» ще попереду!

Радий, що мені довелося попрацювати під керівництвом таких сильних тренерів, як Мирон Маркевич і Віталій Кварцяний.

Де б я не був, завжди залишуся відданим уболівальником цього клубу», – цитує 37-річного сенегальця sport.ua.

До речі, в Україні Папа Гуйє (зріст 192 см) почав виступати в сезоні 2004/05 років, коли одягнув футболку луцької «Волині». До кінця сезону він зіграв 12 матчів, а наступного сезону — 15 матчів. Усього в чемпіонаті України зіграв 27 матчів, але не зміг відзначитися голами. За весь час не отримав жовтих та червоних карток. У 2006 році покинув луцький клуб і перейшов у «Металіст».

Папа Гуйє зіграв за «Металіст» 280 матчів, в який забив 8 голів і віддав 7 асистів. Сім разів з командою завойовував бронзові медалі чемпіонату України і одного разу – срібні.

Потім у його кар’єрі були «Дніпро», російський «Ростов», казахський «Актобе», «Карпати», «Дніпро-1» і «Метал», а також виступи у складі збірної Сенегалу, зокрема на Олімпіаді-2012.

Читайте також у нас: «Українець Ілля Ковтун виборов «бронзу» на ЧС зі спортивної гімнастики».

Telegram Channel