Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Сучасні кухонні мийки - вибір матеріалів, рекомендації від Franke

Фото franke.com.

Сучасні кухонні мийки - вибір матеріалів, рекомендації від Franke

Щоденна рутина цілком може стати більш комфортною та приємною

Сучасні кухонні рішення значно спрощують приготування їжі, миття посуду та прибирання. Кожна деталь інтер’єру має бути досконалою, у тому числі кухонна мийка. Franke — швейцарський виробник побутової техніки та сантехніки — пропонує привабливі та технологічні варіанти на будь-який смак.

Асортимент матеріалів

Унікальні технології бренду вирізняються високою надійністю та довговічністю. Приємним бонусом є надзвичайно стильний та елегантний вигляд кожної моделі. Така раковина буде служити довго й не підведе, прикрасить кухню та зробить її більш комфортною й затишною.

Високі показники безпеки, зносостійкості та екологічності дозволяють використовувати вироби в домах, де мешкають алергіки, маленькі діти та просто люди, які прагнуть отримувати максимум переваг від кожної деталі приміщення. Уся запатентована сировина є результатом поєднання провідних технологій, перевірених натуральних та інноваційних штучних компонентів.

Найпопулярніші матеріали:

⦁ нержавіюча сталь — вічна класика — міцна, стійка до надмірних температур;

⦁ фраграніт — надміцний варіант із гранітної крихти;

⦁ фракерам — надійна, надстійка і водночас дуже делікатна керамічна мийка завжди має гарний вигляд;

⦁ тектонайт — практичне й доступне рішення із синтетичного композиту.

Головні переваги кожного варіанту

Сталеві моделі завжди матимуть попит, адже вони легкі та надійні. Просто миються, не поглинають бруд, не піддаються корозії. А ще вони максимально комфортні, адже поглинають звук та дозволяють насолоджуватися приготуванням їжі без зайвого шуму. 

Гранітні мийки Франке демонструють найвищу міцність до механічних ушкоджень та підвищеної температури. У них також не розмножуються бактерії, що робить їх дуже гігієнічними.

Фракерам теж вирізняється стійкістю до ударів і жару. На ньому рідше з’являються подряпини. Ще один плюс — на дотик такі моделі найбільш приємні. А будь-які розводи видаляються з поверхні буквально за секунду за допомогою мильного розчину.

Особливої уваги заслуговує одна з найвдаліших розробок компанії Франке — тектонайт. Він чудово відштовхує вологу та забруднення, тому довше залишається чистим. За надійністю такі вироби мало чим поступаються гранітним і металевим. Але коштують набагато дешевше.

Серед великого різноманіття вдалих екземплярів бренду Franke ви неодмінно знайдете ідеальну мийку для вашої кухні!

Telegram Channel