Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рівному від коронавірусу помер викладач-винахідник

Без батька залишилося 5 дітей.

Фото Рівне Вечірнє.

У Рівному від коронавірусу помер викладач-винахідник

Пішов з життя викладач Національного університету водного господарства та природокористування Володимир Гудь

Він перебував в реанімації на ШВЛ після ускладнень від COVID-19. Без батька залишилося п’ятеро дітей.

Сумну звістку повідомили колеги Володимира Гутя на фейсбук-сторінці Національного університету водного господарства та природокористування, передає Рівне Вечірнє.

Володимир Гудь закінчив з відзнакою фізико-технологічний факультет Рівненського державного гуманітарного університету. У 2002-2006 рр. працював в НВФ «Продекологія», де пройшов шлях від інженера-технолога відділу збагачення рудних та нерудних матеріалів до начальника бюро з розробки магнітних систем.

 Автор понад 60 наукових праць, в тому числі у журналах, що входять до Філадельфійського списку, понад 10 патентів на винаходи та корисні моделі.

З 2006 року працював в Національному університеті водного господарства та природокористування кафедра автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій на посадах асистента, старшого викладача, доцента. Керував науковою роботою студентів. Автор понад 60 наукових праць, в тому числі у журналах, що входять до Філадельфійського списку, понад 10 патентів на винаходи та корисні моделі.

 

 

Підготував понад 30 учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузях «Енергетика», «Електротехніка та електромеханіка», «Електричні машини та апарати» «Інформаційні технології» серед яких понад 20 переможців. Неодноразово був нагороджений преміями та відзнаками: премією Верховної Ради України, премією голови Рівненської обласної державної адміністрації, стипендією Кабінету Міністрів України для молодих учених та ін.

Прощання з Володимиром Миколайовичем відбудеться 24 жовтня о 12:30 за адресою с. Біла Криниця, масив Київський, 25.

Читайте також:

Джерело: Рівне Вечірнє
Telegram Channel