Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 «Я його тролив, він дуже сміявся»: кварталівець Пікалов розповів, як обговорював із Шефіром замах на нього

Сергій Шефір.

Фото 5 канал.

«Я його тролив, він дуже сміявся»: кварталівець Пікалов розповів, як обговорював із Шефіром замах на нього

За словами гумориста, Шефір приїжджає в офіс «Кварталу 95» приблизно раз у місяць

Перший помічник президента Зеленського Сергій Шефір продовжує керувати проєктами «Кварталу 95», зокрема цензурує теми та людей, яких можуть критикувати гумористи. Про це в інтерв'ю «Українській правді» розповів Олександр Пікалов, кум Володимира Зеленського й один із ключових акторів студії «Квартал 95» та художній керівник «Жіночого кварталу»», а ще той, хто знайомий із Зеленським ще зі шкільних років, пише 5 канал.

На запитання, як Шефіру вдається поєднувати бути помічником президента і «підказувати все на «Кварталі», він сказав: «Я ж тобі кажу, що він не такий частий гість у нас. Накопичуються питання – він приїхав, дав добро чи не дав».

Я першим ділом запитав: «Ну що, нормально доїхали, водії цілі?». Я жартував, він дуже сміявся».

Він також розповів, як потролив Шефіра після замаху. Пікалов розповів: «Ми досить коротко бачилися і зустрічалися по творчості. У нас колись був серіал один за участі дітей. І потім він заглох, тому що перша роль була у Володимира Олександровича. Мені ставили запитання, в якому зараз стані знаходиться цей серіал. Я прийшов (до Шефіра – ред.), кажу, як справи? Розумієш, ми їх тролимо, бо вони наші друзі. Я першим ділом запитав: «Ну що, нормально доїхали, водії цілі?». Я жартував, він дуже сміявся».

«І далі два запитання по ділу – і все. Це було в офісі, Сергій Нахманович приїжджає раз, може, в місяць», – додав Пікалов.

Читайте також: Фінансову допомогу від ЄС треба використати для підтримки малозабезпечених, малого і середнього бізнесу – Порошенко​.

Нагадаємо, 22 вересня невідомі здійснили замах на першого помічника президента України Сергія Шефіра. Його автівку розстріляли дорогою на Київщині. За даними правоохоронців, нападники випустили 18 куль. Водій Шефіра зазнав поранення, його ушпиталили. Сам Шефір – не постраждав.

Telegram Channel