Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Баскетбол: Прометей зустрінеться з італійським Динамо у Лізі чемпіонів (Анонс, Фото, Відео)

Баскетбольна Україна бажає успіху вогняній команді!

Фото пресслужби СК Прометей.

Баскетбол: Прометей зустрінеться з італійським Динамо у Лізі чемпіонів (Анонс, Фото, Відео)

БК «Динамо Сассарi» (Iталiя) - БК «Прометей» (Україна). 27 жовтня. 21:30. Лiга чемпiонiв. Груповий раунд. Група «А». 3-й тур. Сассарi. «Паласеррадiмiджнi». Трансляцiя - prometeybc.com, Youtube.com/FIBA

32 команди-учасниці Ліги чемпіонів проведуть поєдинки 3 туру групового етапу і тим самим досягнуть екватора турніру, інформує пресслужба клубу.

У групі «А» станом на сьогоднішній день відбулося розмежування квартету учасників, при цьому далеко не факт, що таке співвідношення сил збережеться після закінчення групового турніру. Після двох турів стовідсотковий результат мають іспанський клуб «Леново Тенеріфе» та «Різен Людвігсбург» з Німеччини, відповідно поки що не пізнали радощі перемог наш «Прометей» та італійське «Динамо Сассарі», при цьому чемпіон України випереджає італійців за різницею м'ячів.

Авторитет італійського клубу не підлягає жодним сумнівам.

Саме на виїзді з італійським клубом і проведе двобій третього туру команда Ронена Гінзбурга. Авторитет італійського клубу не підлягає жодним сумнівам: «Динамо Сассарі» - чемпіон Італії сезону 2014/2015, дворазовий володар Кубка країни, стільки ж разів команда вигравала і Суперкубок Італії. Найвище досягнення на європейській арені – виграш Кубка Європи ФІБА, причому зовсім недавно – у сезоні 2018/2019.

Сьогоднішнє «Динамо Сассарі» - команда, в якій її головний тренер Деміс Кавіна в основному робить ставку на вісьмох виконавців. При цьому основний снайпер «Сассарі» Девід Логан дуже часто починає гру з лави запасних. У стартовій п'ятірці можуть з'явитися одразу два розiгруючих - Стефано Джентіле та Ентоні Клеменс. Багато гравців суперника «Прометея» відрізняються своїм універсалізмом. Так, наприклад, литовський центровий команди Еймантас Бендзіус може навіть зіграти на позиції третього номера, а нігерійський форвард Крістіан Мековулу щодо ситуації – центрового. Говорячи про ігрові якicтi суперника, головний тренер «Прометея» насамперед наголошує на його вмінні вести оборонні дії, говорячи одночасно про те, що українському чемпіонату не вистачає настільки сильних команд у цьому компоненті.

«Нам буде дуже нелегко, особливо з урахуванням того факту, що «Сассарі» проводить матч у рідних стінах. - вважає Ронен Гінзбург. - Команді повинні надати хорошу підтримку її фани. Зараз ми не перебуваємо з суперником в однаковій ситуації, тому що він свої матчi програв на виїзді, а ми - вдома. Якщо порівнювати італійський клуб з тими командами, з якими ми вже грали в Лізі, то, наприклад, «Тенерiфе» виглядає сильніше, але «Динамо» - по-своєму складний суперник.

Що стосується своїх підопічних, то Ронен Гінзбург упевнений, що їм не важко перемикатися з ігор внутрішнього календаря на черговий матч у Лізі чемпіонів:

«Ми - команда професіоналів. Так, у нас немає такого досвіду ігор у єврокубках як у суперників, але хлопці повинні вміти перемикатися з поєдинків нашого чемпіонату на ігри Ліги чемпіонів з бiльш сильнішими суперниками. Наразі вони добре налаштовані на завтрашню гру. У Д'Анджело Харрісона було невелике пошкодження, яке він отримав у матчі з «Хіміком», але там немає великої проблеми: наш захисник готовий на сто відсотків. Складніша ситуація з Олександром Беліковим, проте загалом вся команда готова до матчу».

Читайте також: Святослав Михайлюк показав 100% влучність у матчі проти Чикаго

Ця гра має велике значення для обох суперників у турнірному плані, а для «Прометея» вона ще дуже важлива і в плані набуття психологічної впевненості у разі успіху перед іграми другого кола групового етапу. Побажаємо нашій команді необхідної перемоги в завтрашньому матчі, а за його ходом можна буде спостерігати починаючі з 21:30 на нашому клубному сайті та на YouTube каналi ФIБА.

 
 
 
 
 
 

Реклама Google

Telegram Channel