Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Богданчика обіцяють поставити на ноги

Від таких подарунків маленький ювіляр був безмежно щасливий.

Фото сайту "Район. Володимир".

Богданчика обіцяють поставити на ноги

Володимирські правоохоронці привітали з 10–річчям хлопчика з інвалідністю, який проживає в селі Ласків Володимир – Волинського району. Він мріє стати поліцейським

 Правоохоронці та співробітники Володимир-Волинського центру соціальних служб  завітали на 10-річчя Богдана Мацьохи та привезли йому гарні подарунки, пише «Район. Володимир». У день народження Богданчику вручили дитячу поліцейську форму, іграшки і смаколики.

Богданчик має діагноз ДЦП. За сприяння працівників поліції дитину відправили на додаткові обстеження, і лікарі пообіцяли поставити його на ноги.

 Про долю Богдана волиняни дізналися під час одного з відвідувань поліцейськими сім’ї у Володимир-Волинському район, де  чотирьох діток виховує лише тато і бабуся. Один з хлопчиків, зокрема, Богдан має діагноз ДЦП. За сприяння працівників поліції дитину відправили на додаткові обстеження, і лікарі пообіцяли поставити його на ноги.

До слова, волонтерський рух ім. Симона Киринейського Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря днями влаштував благодійний ярмарок, на якому також збирали кошти для лікування й реабілітації 10-річного Богданчика Мацьохи.

Читайте також: ТУТ СТАВЛЯТЬ НА НОГИ ТИХ, ХТО НІГ НЕ МАЄ

Telegram Channel