Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волейбол: Прометей наблизився до групового етапу Ліги чемпіонів

Волейбольна Україна вітає наших дівчат з перемогою!

Фото CEV.

Волейбол: Прометей наблизився до групового етапу Ліги чемпіонів

У першому матчі третього раунду кваліфікації українські волейболістки здобули перемогу

Зовсім небагато залишилося чинному чемпіону України СК «Прометею» для того, щоб вперше у своїй історії пробитися до групового етапу жіночої Ліги чемпіонів. Сьогодні підопічні Івана Пєткова зробили ще один і дуже впевнений крок до своєї мети. В матчі третього раунду кваліфікації вони у Швейцарії виграли у місцевого клубу «Вітеоса» з рахунком 3:0, пише Спорт.юа.

Усі три партії пройшли за великої переваги української команди.

Усі три партії пройшли за великої переваги української команди. Суперниці чинили серйозний опір лише на початку кожної із партій. Однак потім українки різко йшли вперед і без особливих хвилювань завершували сет на свою користь.

Мабуть, лише раз могла повернутися інтрига у цьому матчі, коли у третьому сеті з рахунку 17:20 господарки майданчика зуміли скоротити відставання до мінімуму 19:20. Але наставник СК «Прометея» Іван Пєтков взяв тайм-аут і все стало на свої місця. Вже незабаром його підопічні заробили матчбол 19:24, а потім і здобули перемогу 20:25.

Вдало провела гру діагональна нашого клубу Казанова, яка набрала найбільше очок. Втім, вся команди зіграла на високому рівні і заслужено виграла цей матч.

Тепер у грі-відповіді у Запоріжжі 4 листопада українкам треба взяти хоча б дві партії для загального успіху. І тоді вже можна буде готуватись до групового етапу Ліги чемпіонів.

Читайте також: Баскетболістки Прометея отримали важку перемогу в Туреччині

Третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Жінки. Перший матч

Вітеос - СК Прометей - 0:3 (19:25, 14:25, 20:25)

Вітеос: Холт, Сулсер, Дапіч, Скамбрай, Гросс, Треш, Моттіс (ліберо), Кнутті (ліберо), Міллер, Муенстерманн, Петіта, Боллат, Де Мічелі, Васснер

СК Прометей: Дудник, Мелюшкіна, Дімітрова, Анісова, Казанова, Кітіпова, Тодорова (ліберо), Кутнякова (ліберо), Харчинська, Сільченкова, Гейко, Мазенко, Дегтярьова
 
Арбітри: Петер Сабо (Угорщина), Олівер Гуле (Франція)

Спорткомплекс: «Холл де спортс Ріверайн», Невшатель (Швейцарія)

Telegram Channel