Знай наших!
Українець з’їв каструлю борщу разом із черпаком. І ви так зможете!!! (Фото)
Бо ця каструля, борщ і черпак – незвичайні, адже… дуже солодкі
6-кілограмову «каструлю борщу» з кришкою і алюмінієвим черпаком створив Дмитро Никифоренко (на фото) з Дніпра.
А до цього кулінарного шедевра, як і годиться, «поклав» буханець хліба, молоденьку цибульку і головку часнику. І усе це також… солодке.
Бо це торт!
До цього кулінарного шедевра, як і годиться, «поклав» буханець хліба, молоденьку цибульку і головку часнику. І усе це також… солодке.
Про диво-майстра повідомила газета «Високий замок», а ми теж полюбуємося світлинами з його шедеврів.
Реклама Google
Читайте також у нас: «Пора подавати десерт: як правильно різати торти».