Українець з’їв каструлю борщу разом із черпаком. І ви так зможете!!! (Фото) - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 28.32 € 32.11
Українець з’їв каструлю борщу разом із черпаком. І ви так зможете!!! (Фото)

Смакота ж яка!!! Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

Українець з’їв каструлю борщу разом із черпаком. І ви так зможете!!! (Фото)

Бо ця каструля, борщ і черпак – незвичайні, адже… дуже солодкі

6-кілограмову «каструлю борщу» з кришкою і алюмінієвим черпаком створив Дмитро Никифоренко (на фото) з Дніпра.

А до цього кулінарного шедевра, як і годиться, «поклав» буханець хліба, молоденьку цибульку і головку часнику. І усе це також… солодке.

Бо це торт! 

До цього кулінарного шедевра, як і годиться, «поклав» буханець хліба, молоденьку цибульку і головку часнику. І усе це також… солодке.

Про диво-майстра повідомила газета «Високий замок», а ми теж полюбуємося світлинами з його шедеврів.

«Боюся видатися нескромним, але кожен мій торт – оригінальний».
«Боюся видатися нескромним, але кожен мій торт – оригінальний». Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.
Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.
Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.
Смакота ж яка!!! Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.
Смакота ж яка!!! Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

  

 Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

Торт-дракон пан Дмитро спік на міський конкурс «Золотий ананас» у Дніпрі. Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

 Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

Смачний готель. ТорФото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

 Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

Це також можна їсти. Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

 Є в нього і торт-книга. Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

Є в нього і торт-книга. Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

 Торт-сало. Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

А як без такого торта? Фото з особистого альбому Дмитра НИКИФОРЕНКА.

 Читайте також у нас: «Пора подавати десерт: як правильно різати торти».