Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
До мурашок: Пономарьов і DZIDZIO заспівали дуетом (Відео)

Сильно.

Фото: Обозреватель.

До мурашок: Пономарьов і DZIDZIO заспівали дуетом (Відео)

Українські виконавці Олександр Пономарьов та DZIDZIO (Михайло Хома) заспівали дуетом пісню «Пазли» та випустили спільний кліп. Музична робота присвячена історії кохання двох чоловіків до однієї дівчини

Кліп з'явився на YouTube-каналі Пономарьова в п'ятницю, 19 листопада, передає Обозреватель. Шанувальники зустріли трек дуже тепло, заявивши, що дует склався чудово й пісня виконана неймовірно чуттєво (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Пономарьов є автором слів і музики. Режисером відео виступив Володимир Шурубура.

Артисти працювали над «Пазлами» кілька місяців. Прем'єра відбулася у Всесвітній чоловічий день (19 листопада), і це не збіг. Пономарьов і DZIDZIO хотіли наголосити на важливості чоловічої мудрості у стосунках і сказати, що іноді чоловікові потрібно поступитися, щоб показати свою силу.

Як стало відомо OBOZREVATEL, сама пісня з'явилася давно, але у співаків не збігалися графіки і її запис відкладався.'

Пономарьов і DZIDZIO хотіли наголосити на важливості чоловічої мудрості у стосунках і сказати, що іноді чоловікові потрібно поступитися, щоб показати свою силу.

«Це пісня, за яку мені не буде соромно, це лірика. Серйозна лірика. Там є над чим подумати. Пісня «Пазли» не підходить ні під які стандарти, які заявляють продюсери музичних радіостанцій. Але коли починаєш під щось підлаштовуватися, це вже ремесло. А там, де є ремесло, мені не подобається», – заявив Пономарьов.

DZIDZIO зі свого боку заявив, що тема пісні йому дуже близька. З артистом сталася схожа історія, щоправда, ще за юних шкільних років.

«Ще в шкільному віці в мене був випадок, коли нам із другом подобалася одна дівчина. Але дівчата завжди вибирають старших хлопців, і вона обрала його. А я розумів, що не зможу заважати та суперничати з другом. Тому поступився», – зізнався Хома.

У мережі багато шанувальників похвалили як вокал співаків, так і їхню емоційність у новій пісні.

«Бомбічно шикарний вокал», «Це так аристократично», «Два професіонали, два таланти», «Мурашки по шкірі», «Красива музика та вірші, фантастичне виконання... Пісня приголомшлива і хлопці приголомшливі!» – пишуть фанати в коментарях під кліпом.

Читайте також: Сповідь Ектора Хіменес-Браво: «Батько бив мене з усієї дурі. До крові».

Telegram Channel