Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Коронавірус фіксують у немовлят і підлітків: на Волині росте захворюваність серед дітей

Кількість хворих серед дітей зростає.

Фото з відкритих джерел.

Коронавірус фіксують у немовлят і підлітків: на Волині росте захворюваність серед дітей

Протягом останнього тижня на Волині збільшилася кількість випадків захворювання на COVID-19 серед дітей

В області на коронавірус хворіють і немовлята, і підлітки.

Про це на брифінгу у Волинській ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомила головний державний санітарний лікар області Наталія Янко, інформує ІА Волинські новини. 

Нагадаємо, минулої доби на Волині зареєстрували 571 новий випадок коронавірусної хвороби. Померли 25 людей.

Наталія Янко звернула увагу, що 95% нових захворілих – це невакциновані волиняни.

«За останній тиждень спостерігається ріст захворюваності і серед дитячого населення – на 9%. Щодня ми отримуємо повідомлення про 50-80 нових випадків серед дітей віком від кількох днів до 17 років. Учора захворіли 75 дітей, із них 12 дітей із неорганізованих колективів, шість вихованців закладів дошкільної освіти, 52 школярів, п’ять студентів закладів середньої освіти. Усього з початку епідемії захворіли понад 6000 дітей в області», – сказала Янко.

Усього в області з початку пандемії захворіло понад 6000 дітей

Вона розповіла, що, незважаючи на запровадження в області дистанційного навчання, серед учнів і працівників загальноосвітніх шкіл продовжують реєструвати випадки захворювання на COVID-19.

«Наразі продовжують хворіти 266 школярів і 140 працівників шкіл у 154 закладах освіти. Найбільше таких випадків захворювання зареєстровано в Луцьку, Ковелі, Камінь-Каширському та Луцькому районах. Понад 1000 учнів і понад 50 осіб із числа персоналу – на самоізоляції», – зазначила Наталія Янко.

Telegram Channel