Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Про сокровенне до мурашок: Джамала презентувала максісингл (Відео)

Сильно!

Фото: Tophit.

Про сокровенне до мурашок: Джамала презентувала максісингл (Відео)

У п'ятницю, 26 листопада, Джамала випустила максісингл «Потайки», до якого ввійшли одразу три треки

До максісинглу Джамали «Потайки» ввійшли три пісні – «Далі йду», «Мабуть», «Потайки». Усі вони несуть глибокий меседж – не варто боятися бути інакшим, не варто боятися, що тебе не сприймуть, передає 24 Канал.

Цей максісингл – дуже емоційна пісня. Вона наче похід до психотерапевта, бо це спогади з мого тінейджерства. Тоді я вперше зізналась у коханні й маже в прямому сенсі отримала ляпас, бо не очікувала такого неприйняття.

Авторкою всіх треків виступила переможниця Євробачення-2016, яка розкрила три сокровенні епізоди свого життя. Один з них – зізнання в коханні, після якого її відторгнули.

«Цей максісингл – дуже емоційна пісня. Вона наче похід до психотерапевта, бо це спогади з мого тінейджерства. Тоді я вперше зізналась у коханні й маже в прямому сенсі отримала ляпас, бо не очікувала такого неприйняття», – зізналась Джамала.

На вкрай особисту пісню «Потайки» співачка зняла чуттєве mood-відео, в якому вплітала чорну стрічку в довгу косу. Ефектним довершенням її кліпу стала футуристична сукня.

Читайте також: До мурашок: Пономарьов і DZIDZIO заспівали дуетом (Відео).

Telegram Channel