Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українцям радять готуватися до гіркого життя: ціни на цукор і надалі скаженітимуть

Що коїться!

Фото agronews.ua

Українцям радять готуватися до гіркого життя: ціни на цукор і надалі скаженітимуть

Різке зростання почалося в серпні, коли через несподівані заморозки в Бразилії стало ясно, що виникнуть проблеми з виробництвом та постачанням сировини

На початку грудня в Україні оновляться ціни на цукор, оскільки наразі завершується процес цукроваріння по новій вартості. Про це розповів економіст Олег Пендзин, інформує kurkul.com з посиланням на УНН.

«Ціна на цукор буде підвищуватися не різко, а етапами. Я думаю, що як мінімум на 10%», — повідомив експерт.

Світові ціни на цукор встановили новий чотирирічний рекорд. Вартість цукру досягла максимуму на тлі енергетичної кризи та зростання попиту на спирт. 

Як повідомлялось раніше, світові ціни на цукор встановили новий чотирирічний рекорд. Вартість цукру досягла максимуму на тлі енергетичної кризи та зростання попиту на спирт. Різке зростання почалося в серпні, коли через несподівані заморозки в Бразилії стало ясно, що виникнуть проблеми з виробництвом та постачанням сировини. 

Станом на 23 листопада в Україні виготовлено 1033,8 тис. т цукру та перероблено 7,42 млн т цукрових буряків.  В Україні сезон цукроваріння стартував 21 серпня. Цьогоріч працює 29 цукрових заводів, а 4 заводи офіційно відмовились розпочинати сезон.

Реклама Google

Читайте також: «Був Тете – стане Тетенком, або Тетенюком...»: бразилець з «Шахтаря» вже вбрався у вишиванку і вчить Гімн України (Відео).

Telegram Channel