Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
В центрі Володимира збудують кілька кілець руху за 13 мільйонів

Нове планування зачепить 19 вулиць.

Фото із офіційного сайту Володимира-Волинського.

В центрі Володимира збудують кілька кілець руху за 13 мільйонів

30 листопада у Володимир-Волинській міській раді відбулась презентація рішень по схемі організації дорожнього руху у центральній частині міста

Про це йдеться на офіційному сайті міста.

Презентація відбулася за участі першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, депутатів міської ради, представників комунальних підприємств міста та управління інфраструктури.

 

 Презентував рішення, які мають допомогти поліпшити безпеку та зручність усіх учасників дорожнього руху, директор ТОВ «УРБАН ПРОМО», експерт з питань транспортного планування, моделювання та організації дорожнього руху, кандидат технічних наук з транспортних систем Роман Зубачик.

 

 Зокрема, була озвучена пропозиція облаштувати у місті кілька кілець руху, зокрема на проблемних перехрестях, що на вулицях Данила Галицького, Луцької та Ковельської, а також Генерала Шухевича та Ковельської, Степана Бандери та Устилузької.  Це, згідно з транспортним моделюванням, значно полегшить та зробить безпечнішим рух автомобілів. Під час презентації також говорили про можливість облаштування паркінгу на вулиці Ковельській (в районі ЗОШ №3) та на вулиці 20-го липня. 

Загалом нове планування, яке може обійтися у 13 мільйонів гривень, торкнеться 19 вулиць Володимира-Волинського.

Загалом нове планування, яке може обійтися у 13 мільйонів гривень, торкнеться 19 вулиць Володимира-Волинського. Найдорожчим має бути переоблаштування Ковельської.

Читайте також: На Волині легковик злетів у кювет: водія госпіталізували​.

Нове планування зачепить 19 вулиць.
 
Telegram Channel