Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Уночі обстріляли польський кордон з боку Білорусі (Фото)

В околицях Тересполя обстріляли освітлювальні прилади.

Фото Ministerstwo Obrony Narodowej.

Уночі обстріляли польський кордон з боку Білорусі (Фото)

Міністерство національної оборони Польщі викликає білоруського військового аташе для пояснень

Минулої ночі з території Білорусі в бік Польщі були здійснені постріли з пневматичної зброї, внаслідок чого було пошкоджено освітлювальні прилади, розміщені на кордоні. Про це Міністерство оборони Польщі повідомляє у Twitter.

«В околицях Тересполя обстріляли освітлювальні прилади, встановлені солдатами Війська Польського на кордоні з Білоруссю. Ліхтарі були знищені в результаті пострілів із пневматичної зброї. Обстріл вівся з території Білорусі», – зазначено у повідомленні.

 Ліхтарі були знищені в результаті пострілів із пневматичної зброї. 

Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак назвав такі провокації білоруських служб абсолютно неприйнятними та заявив про намір викликати до Міністерства національної оборони країни військового аташе Білорусі.

Зазначимо, що, згідно з повідомленням прикордонної служби Польщі, упродовж минулої доби було зафіксовано 102 спроби нелегального перетину польсько-білоруського кордону з боку мігрантів. Було винесено 5 рішень про виїзд з території Польщі. Кілька груп іноземців намагалися потрапити на територію Республіки Польща на ділянці, що охороняється ПСЖ у Мельнику.

Читайте також: Силовики розповіли план дій в разі прориву українсько-білоруського кордону на Волині (Фото)

 

 

Реклама Google

Telegram Channel