Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку відбулась презентація картин дітей з синдромом Дауна

Талант.

Фото: Суспільне Волинь.

У Луцьку відбулась презентація картин дітей з синдромом Дауна

Виставка творчих робіт триватиме в артгалереї «Луцьк» упродовж двох тижнів

У Луцьку в галереї «Art gallery» відкрили виставку творчих робіт «Осінній променад очима «сонячних» дітей», які малювала молодь з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку. На виставці представлені майже 30 малюнків та картин. Про це інформує Суспільне.

«Ми пишаємося, що наші діти талановиті, творчі. Їхні картини – яскраві. А це означає, що ми робимо їхнє життя позитивним та щасливим», – зазначила співорганізаторка виставки.

Вони бачать у вікно, як ти ідеш до них на заняття – відкривають двері з посмішкою, обіймами, біжать до тебе і цей настрій. Такий підхід до людей я далі використовую

Навчала мистецтву малювання картин творча керівниця соціальної майстерні Олександра Гусєва. Каже: паралельно любові і терпінню вчилася сама.

«Вони бачать у вікно, як ти ідеш до них на заняття – відкривають двері з посмішкою, обіймами, біжать до тебе і цей настрій. Такий підхід до людей я далі використовую», – додала очільниця гуртка.

Як розповіла одна з авторок картин Оксана Савкевич, аби створити красиві полотна, доклала неабияких зусиль та старань, адже дуже чекала на початок виставки.

«Я старалася сильно, щоб зробити гарні картини. І мрію стати художницею», – зазначила дівчина.

Читайте також: «Ти — ​справжня зірка, і не тільки в танцях»: відомий актор подякував талановитій волинянці.

Картини та малюнки можна придбати в артгалереї, виручені гроші учасники громадської організації «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» планують витратити на потреби організації.

Реклама Google

 

Telegram Channel