Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Чи вийде Волинь із червоної зони

Показники захворюваності не падають.

Фото ілюстративне.

Чи вийде Волинь із червоної зони

Рівень захворюваності тримається на високому рівні

Відповідно до індикаторних показників за яким визначають зони епідеміологічної небезпеки, Волинь залишається у червоній зоні.

Про це стало відомо під час брифінгу Волинської ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції та стану вакцинальної кампанії від COVID-19 у області, інформує ІА Волинські новини. 

Як повідомила заступниця директора ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Надія Костирка, наразі деякі показники перевищені в рази.

Рівень захворюваності перевищений в 9 разів (75 на 100 тисяч) і на 37% вищий за середній у державі.

Зокрема, коефіцієнт виявлення нових випадків інфікування становить 24% при нормі 20%. Рівень захворюваності перевищений в 9 разів (75 на 100 тисяч) і на 37% вищий за середній у державі.

Рівень госпіталізації останні три дні був на рівні 63-68 на 100 тисяч населення при нормативному 60. Щоденно ПЛР-тестування проводиться для 1500-2000 осіб, серед них близько 40% результатів – позитивні. Рівень захворюваності тримається на високому рівні. Нині активних хворих в області є 11 тисяч осіб.

Нагадаємо, станом на ранок 3 грудня на Волині протягом попередньої доби зареєстровано 669 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, померло 10 осіб.

Читайте також: Регіони втрачають показники червоної зони: яка ситуація на Волині

 

Telegram Channel