Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Хотіли зґвалтувати, ховалася в лікарні: що відомо про зниклу після прогулянки з собакою львів'янку

Тривають слідчі дії.

Фото obozrevatel.com.

Хотіли зґвалтувати, ховалася в лікарні: що відомо про зниклу після прогулянки з собакою львів'янку

Жительці Львова Марії Дергабузовій, яка зникла під час прогулянки із собакою, раніше погрожували

Тоді від своїх кривдників, які нібито навіть хотіли її зґвалтувати, 35-річна жінка переховувалась у лікарні. За словами знайомого Марії, жінка насправді має проблеми зі здоров'ям психічного характеру, але раніше лікувалась і поводилася абсолютно адекватно. Також останнім часом у неї з'явився новий друг, передає OBOZREVATEL.

Марія зникла ще 2 грудня, коли вирушила на прогулянку зі своїм сліпим собакою Лордом. Сусідка забила на сполох, коли пес повернувся додому сам (вул. Стрийська, 65) і почав вити під дверима квартири. Поліція відчинила двері, проте вдома жінки не було. Її оголосили у розшук, участь у пошуках беруть також волонтери.

Чоловік упевнений, що Марія не могла просто так кинути на вулиці свого пса, який до того ж має проблеми із зором.

З'ясувалося, що два роки тому Марії погрожували, і тоді вона теж зникала. Про це розповів знайомий жінки Назар.

«Вона познайомилася через інтернет із якимсь Юрієм. Пізніше цей Юрій та ще двоє його друзів ромської національності приїхали до неї. Вони хотіли її зґвалтувати. Але їй вдалося піти. Вона взяла всі свої коштовності, сказала, що вийде в магазин, і втекла. Тоді вона два тижні ховалась у психіатричній лікарні», – згадує Назар.

За його словами, тоді поліцейські виявили машину Юрія – «євробляху», яку відправили на штрафмайданчик. Згодом Марія з'явилася сама.

«Що цього разу з нею могло статися, я не знаю, тому що ми вже півтора року не спілкуємося. Але я переживаю за неї», – каже Назар.

Марія має старшу на 6 років рідну сестру. Але вона заміжня й живе на Кіпрі. Зовні вони дуже схожі. Як видно зі сторінки Марії в соцмережах, вона народилася в Новоазовську Донецької області. У Львові живе у квартирі, яка їй дісталася від бабусі та дідуся.

Своєму знайомому жінка розповідала, що її батько був відомим у Донецьку військовим лікарем, та батьки вже померли. Марія ніде не працює, живе на соціальну допомогу. Також їй допомагає сестра.

За словами Назара, Марія справді має проблеми зі здоров'ям. Вона вживала ліки, які прописали їй у лікарні, і іноді ходила туди на крапельниці. Але поводилася абсолютно нормально.

Чоловік упевнений, що Марія не могла просто так кинути на вулиці свого пса, який до того ж має проблеми із зором.

Також знайомі жінки кажуть, що останнім часом у неї з'явився друг Роман, котрий працює таксистом. «Можливо, я бачив його. Знаю, що він їздив на таксі, здається, Renault Megane. Начебто золотистого кольору», – згадує Назар.

Читайте також: Росіянин побив і намагався зґвалтувати рівнянку.

Telegram Channel