Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на вівторок, 7 грудня: час правити могорич з Катерин

До дна - і знову по повній!

Фото samogon-shop24.ru

Погода на вівторок, 7 грудня: час правити могорич з Катерин

Ясна погода на Катерину вказує на морозну зиму

Якою буде погода на Волині завтра:

7 грудня у Луцьку буде хмарно. Вночі невеликий мокрий сніг та сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура протягом доби 0-2⁰ морозу.

Хмарну погоду синоптики прогнозують і на теренах Волинської області. Вночі невеликий мокрий сніг та сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та ранком місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь, туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура протягом доби від 4⁰ морозу до 1⁰ тепла.

Найтепліше 7 грудня було у 1960-му році – плюс 11,3 градуса, найхолодніше – у 1978-му році – мінус 19,6 градуса.

Народний прогноз погоди:

7 грудня відзначається день святої Катерини. Катерина вважається покровителькою шлюбу і наречених, тому в народі її ще називають Женодавицею. Цього дня влаштовувалися народні гуляння, катання на санках з гірок — санниці. У народі говорили: «Молода зима з гір на санках катається»; «З Катерини зима дойме не миттям, так катанням, не голодом, так холодом». Ясна погода на Катерину вказує на морозну зиму.

Прогноз погоди на післязавтра:

8 грудня на Волині буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 5-10⁰ морозу, вдень 3-8⁰ морозу.

 

Читайте також: У Ківерцях вшанували пам'ять випускників місцевої школи, які загинули за Україну (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel