Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Голковколювання при мігрені

Страждаєте від головного болю?

Фото ілюстративне.

Голковколювання при мігрені

Страждаєте від головного болю?

Люди звикли надмірно безтурботно ставитись до подібних станів. Ще б пак, сучасний ритм життя – практично гарантує постійні стреси та втому, але чи завжди вони стають причинами болю подібного характеру? Джерела проблеми можуть бути абсолютно різними – від артеріального тиску до захворювань хребта, але, у будь-якому випадку, ситуація доступна для корекції за допомогою акупунктури. Ціни на голковколювання роблять методику абсолютно доступною, і вона має позитивний ефект, про що із задоволенням можуть розповісти пацієнти Павла Кіма.

Про результативність акупунктури при лікуванні головного болю різного походження говорить і Всесвітня організація охорони здоров'я. Не дивно, що цей різновид нетрадиційної медицини використовують набагато частіше за інші методики. Патології, які виявляються у вигляді болісного головного болю, в основному зустрічаються у жінок, але чоловіки також не мають захисту від даного явища, хоча і поповнюють ряди пацієнтів у досить зрілому віці. Сподіватися на те, що вчені винайдуть універсальну пігулку від головного болю – абсолютно безглуздо. Наука, звичайно, не стоїть на місці, але поки що не готова пред'явити громадськості таке диво. Тим часом кожен рятується, як може, у пошуках тиші, ховаючись у темних кімнатах або намагаючись хоч трохи прийти до тями під холодним душем. На жаль, ефект від подібних дій мінімальний.

Тим часом кожен рятується, як може, у пошуках тиші, ховаючись у темних кімнатах або намагаючись хоч трохи прийти до тями під холодним душем. На жаль, ефект від подібних дій мінімальний.

Специфіка та лікування головного болю

Голкотерапія – дієвий спосіб позбавлення мігрені. Китайська медицина розповідає про енергію янь, яка рухається у напрямку вгору і назовні. Меридіани зустрічаються саме в голові, сприяючи припливу крові, а також енергії ці в даному напрямку. Хоч для європейця це і звучить дивно, але наявність ясного розуму та відсутність головного болю безпосередньо пов'язано:

  • з кровообігом та достатнім рівнем ці;

  • правильним функціонуванням органів та систем;

  • з рухом енергії інь/янь.

Фактично дефіцит і погана циркуляція крові, а також недолік ці – найчастіші причини мігрені, але акупунктура – ​​саме той, перевірений спосіб, який гармонізує інь та янь, а також приводить у норму стан внутрішніх органів та знімає блоки з меридіанів. Фахівці класифікують головний біль саме по відношенню до останніх, наприклад, з меридіаном сечового міхура пов'язані біль у потилиці, а з меридіаном шлунка – біль у ділянці чола.

Акупунктура принесе пацієнтові бажане полегшення. Лікувальні сеанси стабілізують психоемоційне тло, приведуть у норму стан нервової системи, і, звичайно ж, приберуть больові відчуття. Також передбачувано покращиться сон, сприяючи вирівнюванню гормонального фону та тиску. Людина перестане бурхливо реагувати на зміни погоди та отримає непоганий захист від перевантажень нервової системи.

Чому так багато людей страждає від головного болю різного характеру? Все просто вони не відвідували сеансів акупунктури, які зміцнюють імунітет, дарують бадьорість і в цілому покращують стан усіх органів і систем. Чарівних таблеток не існує, але є ефективна та безпечна акупунктура.

Реклама Google

Telegram Channel