Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Коли у Луцьку засвітять головну ялинку

19 грудня на вулицях та площах Луцька засвітять святкову ілюмінацію.

Фото ілюстративне.

Коли у Луцьку засвітять головну ялинку

Засвічення різдвяно-новорічної ялинки відбудеться традиційно 19 грудня

 Цього року так само встановлюють ялинкове тріо, яке засвітять яскраво золотими вогнями.

Як повідомила ІА ВолиньPost  директорка департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів, 19 грудня влаштують урочисте відкриття новорічної ялинки на Театральному майдані міста. Відбудеться театралізоване дійство із костюмованими персонажами, зокрема, святим Миколаєм, виступами творчих колективів та подарунками для дітей.

Тетяна Гнатів розповіла, що наразі є труднощі із оформленням новорічної ялинок через їх хворобливий стан. Тому у департаменті культури Луцькради думають над новою концепцією на наступні роки.

19 грудня на вулицях та площах Луцька засвітять святкову ілюмінацію. 

19 грудня на вулицях та площах Луцька включать святкову ілюмінацію. Зокрема, стартує проєкт «Вулиця різдвяних янголів», у рамках якого на вулиці Лесі Українки розмістять та підсвітять янголи ручної роботи, гурти будуть співати колядки, костюмовані янголи вітатимуть перехожих зі святами.

Крім того, на вулиці Лесі Українки будуть організовувати багато виступів та театралізованих заходів. Також запланували заходи у приміщеннях. Очільниця департаменту культури Луцькради зауважила, що у випадку погіршення епідситуації, їх будуть проводити у режимі онлайн.

«Ми робимо акцент на вуличних дійствах. Якщо ситуація із захворюваністю на коронавірус буде погіршуватись, то ті заходи, які ми запланували у приміщеннях, відбудуться у режимі онлайн», - говорить Тетяна Гнатів.

Читайте також: У місті на Волині встановили новорічну ялинку (Фото)

Реклама Google

Telegram Channel